مواد لازم برای وافل
- آرد سفید 2 لیوان (فرانسوی)
- شیر 1/5 لیوان
- کره 1/3 لیوان
- بیکینگ پودر 4 قاشق چایخوری
- شکر 2 قاشق غذا خوری
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 2 عدد
دستور پخت وافل خانگی ساده و شکلاتی خوشمزه و فوری
1. طرز تهیه وافل خانگی ترد و خوشمزه
مرحله اول آماده سازی خمیر وافل: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم و در دو کاسه جداگانه می ریزیم و اول سفیده تخم مرغ را تا جایی با همزن بزنید تا اگر کاسه را برگرداندیم سفیده تخم مرغ از داخل کاسه بیرون نریزد، حالا سفیده زده شده را در یخچال بگذارید.
2. مرحله دوم: آماده سازی زرده تخم مرغ
حالا شیر، شکر، کره و وانیل را به زرده تخم مرغ بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا مایعی یکدست فراهم شود.
3. مرحله سوم: افزودن آرد
در این مرحله آرد و بکینگ پودر را به تدریج به مواد افزوده و با یک لیسک مواد را به خورد هم می دهیم.
4. مرحله چهارم: افزودن سفیده تخم مرغ
در نهایت سفیده تخم مرغ آماده شده، را هم به تدریج به باقی مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید. حالا خمیر وافل ما آماده است.
5. مرحله پنجم: پخت وافل
دستگاه وافل ساز را که گرم کرده ایم کمی چرب می کنیم و یک ملاقه از خمیر آماده شده داخل دستگاه می ریزیم و درب آن را می بندیم. وافل ها بعد نهایتا 2 دقیقه آماده هستند، از داخل دستگاه بیرون آورید و تا انتهای مواد این کار را ادامه دهید.
6. مرحله آخر: سرو وافل
وافل های ترد و خوشمزه را داخل ظرف زیبایی بگذارید و با بستنی، خامه و انواع میوه های برش خورده تزئین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه وافل ساده و فوری خوشمزه
- طرز تهیه وافل بدون دستگاه و داخل تابه روی گاز
- اگر دستگاه وافل ساز ندارید این کار را در تابه وافل و یا تابه ساده هم می توانید تهیه کنید. خمیر را بریزید و زمانی که خوب طلایی شد از داخل تابه خارج کنید.
طرز تهیه وافل شکلاتی
می توانید 1 قاشق غذا خوری آرد را کم کرده و پودر کاکائو را جایگزین کنید تا وافل شکلاتی داشته باشید.
آرد سفید با کیفیت استفاده کنید و حتما 3 مرتبه آرد را الک کنید.