طرز تهیه سالاد سیب زمینی مجلسی و رستورانی با شوید و پیازچه

 

مواد لازم برای سالاد سیب زمینی

  • سیب زمینی    4 عدد
  • خیار شور    6 عدد
  • تخم مرغ    2 عدد
  • پیاز قرمز    1 عدد
  • پیازچه    2 ساقه
  • شوید خرد شده    50 گرم
  • سس مایونز    4 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل    به میزان لازم


طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی خوشمزه با پیازچه و شوید

 
1. طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی با شوید و پیازچه
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا تخم مرغ ها را پخته و نگینی می کنیم. سیب زمینی ها را پخته و نگینی می کنیم. خیار شور و پیاز را هم نگینی می کنیم. شوید و پیازچه را هم خرد می کنیم.


2. مرحله دوم: آماده سازی سس
داخل کاسه بزرگی سس مایونز را ریخته و با نمک و فلفل مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم: تهیه سالاد سیب زمینی
خیار شور، پیاز، پیازچه و شوید را به سس می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سیب زمینی و تخم مرغ
در این مرحله سیب زمینی و تخم مرغ را به باقی مواد می افزاییم و با دو قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد له نشوند.

 

5. مرحله آخر: سرو سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی
را بعد از تهیه به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم. بعد داخل ظرف زیبایی ریخته و سرو می کنیم.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد سیب زمینی

  1. برای رژیمی شدن این سالاد ماست چکیده را جایگزین سس مایونز کنید.
  2. سیب زمینی و تخم مرغ را در مرحله آخر اضافه کنید تا هنگام مخلوط کردن له نشوند.
  3. در صورت تمایل از کمی آب لیمو هم می توانید استفاده کنید.