دستور پخت لواشک نارنگی | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای لواشک هلو

  • هلو 10 عدد
  • شکر 1/4 پیمانه

 

دستور پخت لواشک هلوی شیرین خوشمزه و ساده خانگی با شکر مرحله به مرحله

 

1.طرز تهیه لواشک هلو خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده سازی هلو ها: هلو را شسته، هسته آنها را جدا کرده و با پوست خرد کنید

 

2. مرحله دوم: پوره کردن هلو

هلو ها را داخل مخلوط کن و یا با گوشت کوب برقی کاملا پوره می کنیم.

 

3. مرحله سوم: پخت پوره هلو

حالا شکر را به پوره می افزاییم و روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا غلیظ شده و آب اضافی آن تبخیر شود.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی برای خشک کردن لواشک

حالا داخل سینی و یا سطح صافی سلفون می اندازیم و از مواد پخته شده به صورت یکدست روی سلفون پهن می کنیم و در مجاورت هوا یا آفتاب قرار می دهیم تا خشک شود.

 

5. مرحله آخر: سرو و نگهداری لواشک هلو

بعد از اینکه تمام رطوبت لواشک هلو از بین رفت آن را با لوله کرده و در ظرف درب داری چیده و در یخچال نگهداری کنید.