مواد لازم برای کمپوت گلابی با ماندگاری بالا
- گلابی 1 کیلوگرم
- شکر 1/5 لیوان
- آب 4 لیوان
- آب لیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی با ماندگاری بالا
1. طرز تهیه کمپوت گلابی خوشمزه خانگی
مرحله اول آماده ساز گلابی ها: ابتدا گلابی های سالم را جدا کرده، بشویید و پوست بگیرید. می توانید برش دهید و یا به شکل کامل آن ها را طبخ کنید.
2. مرحله دوم: آماده سازی شربت کمپوت
آب و شکر را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا آب به جوش آید و ذرات شکر کاملا در آب حل شود.
3. مرحله سوم: افزودن گلابی به شربت
حالا گلابی ها را به شربت افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته و نرم شوند.
4. مرحله چهارم: افزودن آبلیمو
در این مرحله آب لیمو را به کمپوت گلابی بیفزایید و بعد از روی حرارت بردارید.
5. مرحله آخر: سرو کمپوت گلابی
کمپوت گلابی آماده شده را داخل ظرف زیبایی بریزید و داخل یخچال بگذارید زمانی که خنک شد نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کمپوت گلابی درسته خانگی
- برای تهیه این کمپوت از گلابی های زرد و تقریبا سفت تر استفاده کنید.
- برای رنگ این کمپوت می توانید از کمی زعفران استفاده کنید.
- برای سفید ماندن گلابی می توانید بجز پوست گرفتن گلابی آنها را به مدت 5 دقیقه داخل آب و سرکه بگذارید.