آموزش طرز تهیه لواشک زردآلو خوش طعم خانگی »

 

مواد لازم برای لواشک زردآلو

  • زر آلو    1 کیلو
  • آب    1 پیمانه
  • نمک( در صورت تمایل)    به میزان لازم


دستور پخت لواشک زردآلو خانگی با طعم عالی

 

1. طرز تهیه لواشک زردآلو خوشمزه و خوشرنگ خانگی

مرحله اول آماده سازی زرد آلو هاابتدا زرد آلو ها را شسته و هسته آنها را جدا کنید.

 

2. مرحله دوم: پخت زرد آلو ها

زرد آلو ها را داخل قابلمه ای ریخته و به همراه آب روی حرارت بگذارید.

 

3. مرحله سوم: افزودن نمک

حالا با حرارت کم اجازه می دهیم تا زرد آلو ها پخته و له شوند و آرام آرام به غلظت برسند و در این مرحله نمک لواشک را هم به آن می افزاییم.

 

4. مرحله چهارم: صاف کردن زرد آلو ها

حالا صافی را روی قابلمه ای قرار می دهیم و زرد آلو ها را به آن منتقل می کنیم و به وسیله یک ملاقه چوبی زرد آلو را از صافی عبور می دهیم.

 

5. مرحله پنجم: مرحله دوم پخت

حالا زرد آلویی را که از صافی عبور داده شده را دوباره روی حرارت می گذاریم و غلیظ که شد اجازه می دهیم تا خنک شود.

 

6. مرحله ششم: خشک کردن لواشک

روی سطح صافی که در مجاورت هوای تازه یا جایی که آفتاب باشد، سلفون پهن می کنیم و مواد لواشک را روی آن ریخته و با یک لیسک آن را نازک روی سلفون پهن می کنیم.

 

7. مرحله آخر: سرو و نگهداری لواشک

لواشک زرد آلو را بعد از اینکه خشک شد با همان سلفون لوله کرده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه لواشک زرد آلو

  1. مواد را کمی نازک پهن کنید تا زود خشک شود و کپک نزند.
  2. لواشک ها را بعد از خشک شدن به سایز مورد نظر برش دهید و سرو کنید.
  3. طعم لواشک را با کمی نمک و شکر بنا به سلیقه تان متعادل کنید.