مربای گیلاس - طرز تهیه مربای گیلاس تازه و خوشمزه | ایران کوک

 

مواد لازم برای مربای گیلاس خوش رنگ با طعم متفاوت

  • گیلاس    1 کیلوگرم
  • شکر    1 کیلوگرم
  • آبلیمو    2 قاشق غذا خوری
  • آب یا آبمیوه    1 استکان

 

دستور پخت مربای گیلاس خوش رنگ با طعم متفاوت
 

1. طرز تهیه مربای گیلاس خانگی خوشمزه و مجلسی
مرحله اول آماده سازی گیلاس: ابتدا ساقه و برگ گیلاس ها را جدا کرده و آنها را خوب می شوییم حالا اجازه می دهیم تا آب اضافی آنها خارج شود و بعد هسته های آن را جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم: تهیه مربا گیلاس
حالا داخل قابلمه ای لایه لایه از گیلاس و شکر می ریزیم و آب را هم به آن می افزاییم و به مدت 1 ساعت روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو
بعد از گذشت این زمان گیلاس کاملا پخته و شربت قوام آمده است. حالا آبلیمو را افزوده و مربا را از روی حرارت بر دارید.

 

4. مرحله آخر: نگهداری مربای گیلاس
مربای گیلاس
را داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و داخل یخچال نگهداری و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای گیلاس مجلسی خانگی

  1. از گیلاس های سفت و تازه برای این کار استفاده کنید.
  2. هسته گیلاس را به کمک یک نی از آن جدا کنید.
  3. داخل مربای گیلاس گلبهی از کمی زعفران هم می توانید استفاده کنید.