فوت و فن های تهیه "شربت بار"؛ شهد مخصوص زولبیا،بامیه،حلوا و.. | مجله اکالا

 

مواد لازم برای شربت بار براق و شفاف 

  • شکر    2.5 پیمانه
  • آب    1 پیمانه
  • آبلیمو    1 قاشق غذا خوری
  • گلوکز    1 قاشق غذا خوری
     

دستور پخت شربت بار شفاف برای انواع شیرینی و کیک

 

1. طرز تهیه شربت بار براق و حرفه ای با گلوکز

ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر به آرامی حل شود.

 

2. مرحله دوم: جوشیدن شربت

بعد از گذشت 10 دقیقه که شربت شروع به جوشیدن کرد، اجازه دهید 3 تا4 دقیقه دیگر بجوشد.

 

3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو

حالا که شربت به قوام رسید آبلیمو را بیفزایید و شربت را از روی حرارت بر دارید.

 

4. مرحله آخر: افزودن گلوکز

شربت بار را که از روی حرارت برداشتیم و زمانی که از حرارت افتاد گلوکز را افزوده و خوب مخلوط کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت بار با گلوکز

  • میزان همه مواد در تهیه این شربت باید استاندارد باشد.
  • این شربت باید با حرارت ملایم به قوام برسد.
  • زمان پخت این شربت تقریبی است اگر میزان شربت را چند برابر کردید زمان هم افزایش پیدا می کند.
  • گلوکز قابل حذف است.
  • در صورت تمایل می توانید 1/4 پیمانه گلاب و 2 قاشق غذا خوری زعفران دم شده بیفزایید.
  • شربت بار، پایه به همراه اسانس می تواند یک شربت گوارای تابستانی باشد.