طرز تهیه قنبر پلو شیرازی مجلسی با گوشت قلقلی یا مرغ - وبلاگ چمستان

 

مواد لازم برای قنبر پلو شیرازی

  • برنج 3 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده 350 گرم
  • مغز گردو 100 گرم
  • کشمش 50 گرم
  • رب انار 3 قاشق غذا خوری
  • شیره انگور 1/5 قاشق غذا خوری
  • پیاز 1 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

دستور پخت قنبر پلو شیرازی با گوشت قلقلی و کشمش و گردو

 

1. طرز تهیه قنبر پلو اصل شیراز با گوشت قلقلی

مرحله اول آماده سازی گوشت: ابتدا گوشت دو مرتبه چرخ شده را به همراه نمک، فلفل و زرد چوبه خوب ورز می دهیم وقتی به انسجام لازم رسید آن را به صورت کوفته 

ریزه در می آوریم و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم.

 

2. مرحله دوم: پخت کوفته ریزه

داخل تابه مناسبی را کمی روغن می ریزیم و گوشت قلقلی ها را داخل آن خوب سرخ کنید.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی سس میانی قنبر پلو

پیاز را خلالی خیلی باریک برش می دهیم و داخل تابه ای ریخته و به همراه روغن تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود، حالا مغز گردو و رب انار را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن کشمش

حالا که مواد ما به غلظت رسیده شیره و کشمش را به مواد می افزاییم و بعد از 1 دقیقه از روی حرارت برمی داریم.

 

5. مرحله پنجم: دم کردن برنج

برنج خیس کرده را آبکش می کنیم و داخل قابلمه مناسبی آب و روغن ریخته کف قابلمه را با ته دیگ دلخواه می پوشانیم.

 

6. مرحله ششم: چیدن مواد قنبر پلو

روی ته دیگ یک لایه برنج سفید ریخته و یک لایه از سس آماده شده و مقداری کوفته ریزه بریزید و این کار را تا اتمام مواد ادامه دهید.

 

7. مرحله آخر: پخت قنبر پلو

قنبر پلو را به مدت 50 دقیقه دم بگذارید در نهایت کمی روغن داغ روی برنج بریزید. در ظرف زیبایی سرو و نوش جان کنید.