مواد لازم برای تهیه سوفله بادمجان و گوشت
- بادمجان دلمه ای ۴ عدد
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- جعفری ۴ شاخه
- نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
- پنیر پیتزا و یا پنیر ورقه ای ۱ بسته یا ۳۰۰ گرم
- روغن مایع به میزان لازم
- شیر ۱ لیوان
- کره ۵۰ گرم
- آرد ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده ساده و خوشمزه
مرحله اول: بادمجان
بادمجانم ها را بشویید و با توجه به سلیقه خود پوست بگیرید و یا با پوست، بادمجان ها را حلقه کنید و نمک بپاشید تا تلخ آب آن گرفته شود. سپس در ماهی تابه روغن ریخته و بادمجان ها را سرخ کنید و از روغن بردارید.
مرحله دوم: گوشت
پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه بریزید و سرخ کنید. سپس گوشت را اضافه کرده و ادویه ها و رب را اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب بر روی گوشت بریزید و درب تابه را بگذارید تا گوشت پخته شود و در آخر تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
مرحله سوم: سس بشامل
آرد را در تابه ریخته و تفت دهید سپس کره را به همراه شیر به آرد اضافه کنید و تفت بدهید تا یکدست شود. کمی زمان دهید تا آرد در شیر پخته شود و قوام بگیرد و سپس از روی حرارت بردارید. سس بشامل آماده است.
مرحله چهارم: سوفله بادمجان
در ظرف پیرکس، بادمجان های سرخ شده را یک ردیف بچینید. سپس پنیر ریخته و بعد مایع گوشتی و دوباره تکرار ردیف تا ظرف پر شود. در آخر بر روی پنیر جعفری ریز خرد شده و ورقه های حلقه ای فلفل دلمه ای را بگذارید.
مرحله پنجم: پایان کار
فر را روشن کنید و با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد زمان دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه گرم شود. ظرف سوفله بادمجان را در فر بگذارید و ۱۰-۲۰ دقیقه زمان دهید تا پنیر روی سوفله طلایی شود و سپس برای سرو آماده است. نوش جان.
نکات طلایی در پخت سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده
- می توانید در ظرف های تک نفره نیز سوفله بادمجان را آماده کنید.
- می توانید به جای گوشت از مرغ نیز استفاده کنید.
- می توانید در تهیه سوفله بادمجان از ظرف سوفله خوری نیز استفاده کنید.
- می توانید از سیب زمینی و قارچ در سوفله بادمجان نیز استفاده کنید.
- می توانید به جای سس بشامل سس گوجه فرنگی را آماده کنید.
منبع: بهترین غذاهای خانگی