خورشت الو اسفناج | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای خورش آلو اسفناج

  • گوشت گوسفندی    300 گرم
  • آلو خورشتی    200 گرم
  • اسفناج    500 گرم
  • پیاز    2 عدد
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبه و زعفران    به میزان لازم
  • آبغوره    به میزان لازم

 

دستور پخت خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت گوسفندی


1. طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت گوسفندی

مرحله اول آماده سازی اسفناج: ابتدا اسفناج را شسته و اجازه می دهیم آب اضافی آنها خارج شود. سپس اسفناج را به شکل سبزی خورشتی فقط کمی درشت تر، خرد می کنیم و در مقداری روغن کمی تفت می دهیم.


2. مرحله دوم: سرخ کردن پیاز

در این مرحله، پیاز ها را نگینی برش می دهیم و داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم، پیاز که خوب طلایی شد؛ زرد چوبه و فلفل را به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم.


3. مرحله سوم: افزودن گوشت

حالا گوشت را به پیاز طلایی شده می افزاییم و گوشت را هم تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند، حالا آب جوشیده را به آن می افزاییم تا گوشت کاملا پخته شود.


4. مرحله چهارم: افزودن آلو

بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد، اسفناج و آلو را به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت خوب جا افتاده شود.


5. مرحله آخر: افزودن چاشنی خورشت

حالا که خورشت آلو اسفناج جا افتاده و کم آب شده است؛ آبغوره، نمک و زعفران را به خورشت بیفزایید و در کنار برنج کته ایرانی سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورش آلو اسفناج

  • خورشت الو اسفناج را هم با گوشت خورشتی و هم با سینه مرغ می توان تهیه کرد.
  • آلو خورشتی را شسته و 20 دقیقه در آب خیس کنید.
  • می توانید به سبزی این خورشت کمی تره هم بیفزایید.