مواد لازم برای تهیه کیک یزدی با شیر
- آرد ۲ لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱ لیوان
- شیر ۱ لیوان
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- کنجد برای تزئین به میزان لازم
- روغن مایع نصف لیوان
- کاغذ تارت و قالب تارت به میزان لازم
طرز تهیه کیک یزدی خانگی با شیر با فر و بدون فر
مرحله اول: آماده سازی آرد
آرد را به همراه بیکینگ پودر ۳ مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ ها را بدون نیاز به جدا کردن زرده و سفیده داخل ظرف ریخته و با همزن برقی میزنیم، کمی که از لختگی درآمد شکر و روغن و همینطور شیر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم، به مدت ۳-۵ دقیقه خوب هم میزنیم.
مرحله سوم: پایان کار
بعد از آماده سازی تخم مرغ ها آرد را اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط می کنیم و در کاغذهای تارت میریزیم و روی کیک یزدی ها را کنجد می پاشیم. اگر از فر برای پخت استفاده میکنید: با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه کیک یزدی ها را میپزیم و بعد از پخت اجازه خنک شدن میدهیم و بعد سرو می کنیم. اگر از ماهی تابه استفاده میکنید: کیک یزدی ها را در ماهی تابه گذاشته و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه گذاشته و در ماهی تابه را می گذاریم تا کیک یزدی ها خوب پخته شود.
نکات مهم در مورد پخت کیک یزدی خانگی
- قبل از ۱۵ دقیقه از موقع پخت کیک یزدی ها در فر یا ماهی تابه را باز نمی کنیم.
- در صورت امکان کیکی یزدی را می توان در قالب مافین چدنی نیز تهیه کرد.
- آرد را حتما ۳ مرتبه الک کنید تا کاملا هواگیری شود.
منبع: آشپزی لذت بخش