بلالیت | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای دسر بلالوت [بلالیت]

  • ورمیشل 1 بسته
  • شکر 1/4 پیمانه
  • کره 1 قاشق غذا خوری
  • گلاب 2 قاشق غذا خوری
  • آب به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم
  • خلال پسته و بادام برای تزئین به میزان لازم
  • پودر هل به میزان لازم

 

دستور پخت دسر بلالوت [بلالیت] شیرین عربی خوشمزه

 

1. طرز تهیه بلالوت یا بلالیت شیرین جنوبی

ابتدا داخل قابلمه ای را آب ریخته و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب به جوش بیاید.

 

2. مرحله دوم: افزودن رشته های ورمیشل

رشته های ورمیشل را به آب در حال جوش بیفزایید و بعد از 2 دقیقه آنها را آبکش کنید.

 

3. مرحله سوم: افزودن شکر

دوباره رشته های آبکش شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و به آن گلاب، شکر، هل و یک قاشق غذا خوری کره بیفزایید.

 

4. مرحله چهارم: افزودن زعفران

زعفران دم شده را به رشته ها بیفزایید و کمی مخلوط کنید تا یکدست شود.

 

5. مرحله آخر: سرو دسر بلالوت

مواد را تا جایی تفت می دهیم که کاملا طلایی شود. حالا آن را داخل ظرف زیبایی ریخته به همراه خلال پسته، بادام تزئین و در کنار چای عصرانه نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی لذت بخش