مواد لازم برای پیتزای ماکارانی
ماکارونی 500 گرم
خامه 100 گرم
سینه مرغ نگینی شده 1 تکه
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
قارچ 8 عدد
سیر 2 حبه
پنیر پیتزا به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم
دستور پخت پیتزای ماکارانی رستورانی با مرغ و خامه
1. طرز تهیه پیتزای ماکارونی خوشمزه
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: پیاز را پوست گرفته و به شکل خلالی برش می دهیم. فلفل دلمه ای را هم به شکل نگینی خرد می کنیم. سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. قارچ ها را هم به شکل ورقه ای خرد می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی ماکارانی
قابلمه ای حاوی آب و نمک را روی حرارت می گذاریم و بعد از اینکه به جوش آمد ماکارانی را داخل آن ریخته و به مدت 8 تا 10 دقیقه ماکارانی را پخته و بعد آن را آبکش می کنیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی سس گوشتی
تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم و بعد پیاز را داخل تابه ریخته و خوب تفت می دهیم.
4. مرحله چهارم: افزودن مرغ
تکه های مرغ خرد شده، سیر، نمک، فلفل، آویشن و زرد چوبه را افزوده و کل مواد را با هم تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و پخته شود. در نهایت هم خامه را افزوده و از روی حرارت بر می داریم.
5. مرحله پنجم: افزودن ماکارانی
حالا ته ظرف را چرب می کنیم و ماکارانی آبکش شده را داخل ظرفی که بتوان داخل فر گذاشت می ریزیم.
6. مرحله ششم: افزودن مواد گوشتی
حالا مواد گوشتی را روی ماکارانی پخش کرده و رو آن را قارچ و فلفل دلمه ای می چینیم، بعد با لایه ای پنیر پیتزا پوشش می دهیم.
7. مرحله آخر: پخت پیتزا ماکارانی
ماکارونی آماده شده را داخل گرم شده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می پزیم تا روی آن کاملا طلایی شود. حالا به همراه سس نوش جان کنید.
منبع: آشپزی لذت بخش