سفره آرایی/ تزیینات زیبای ماست و لبو هنر ایده خلاقی - ویسگون

 

مواد لازم برای تهیه بورانی لبو

  • لبو ۲ عدد

  • ماست چکیده ۲ لیوان
  • خیار ۱ عدد
  • ذرت ۵ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم

 

طرز تهیه بورانی لبو و ماست خوشمزه

 

مرحله اول : آماده سازی لبو

لبو را شسته و با مقداری آب اجازه می دهیم با حرارت ملایم چند ساعت پخته شود. وقتی آب قابلمه نصف شد لبو ها را خارج کرده و پوست آنها را می گیریم و از وسط نصف می کنیم و دوباره داخل قابلمه گذاشته و ۲ ق غذا خوری شکر یا شیره ( اگر شیرین بود که شکر را حذف می کنیم ) می ریزیم و اجازه می دهیم آب قابلمه غلیظ شود.

 

مرحله دوم : آماده سازی مواد بورانی

خیار را پوست بگیرید و رنده کنید. اگر از کنسرو ذرت استفاده نمی کنید ذرت ها را با کمک بخار پز یا هر وسیله دیگر پخته تا نرم شود.

 

مرحله آخر

ماست را داخل ظرف مورد نظر ریخته و لبوهای پخته شده را رنده می کنیم و با مقداری آب لبو مخلوط کرده سپس ذرت و خیار و نمک و فلفل و آویشن را افزوده و مخلوط می کنیم و برای ۱ ساعت داخل یخچال گذاشته تا مزه ها با هم ادغام شوند.

 

نکات کلیدی در تهیه بورانی لبو مجلسی

  • به دلخواه سیر رنده شده نیز می توانید اضافه کنید.

  • می توانید به دلخواه لبوها را نگینی ریز کنید تا زیر دندان احساس شود یا پوره کنید.
  • از آب لبو می توانید برای رنگی کردن ماست یا سس یا خامه استفاده کنید.
  • می توانید ابتدا لبوها را پاک کنید بعد بپزید.
  • اگر بورانی شیرین دوست دارید شکر را حذف نکنید.
  • مقدار ماست و لبو را به دلخواه می توانید تغییر بدید.
  • از فلفل سفید استفاده کنید تا بورانی شما خوش رنگ بماند.

 

منبع: بهترین غذاهای خانگی