مواد لازم برای پیتزا پپرونی
- خمیر پیتزا1 بسته
- پنیر پیتزا200 گرم
- سوسیس پپرونی250 گرم
- گوجه فرنگی1 عدد
- فلفل دلمه ای1 عدد
- قارچ10 عدد
- نمک، فلفل، آویشن و جوز هندیبه میزان لازم
- سس پیتزا پپرونیبه میزان لازم
دستور پخت پیتزا پپرونی خوشمزه خانگی مخصوص
1. طرز تهیه پیتزا پپرونی مخصوص رستورانی
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: قارچ ها را ورقه ای برش می دهیم. فلفل دلمه را نگینی ریز می کنیم. گوجه فرنگی را هم پوست کنده و نگینی ریز می کنیم.
2. مرحله دوم: تهیه پیتزا پپرونی
برای تهیه این پیتزا سینی فر را چرب کرده و خمیر ها را داخل سینی می چینیم و روی سطح خمیر را با سس آماده شده می پوشانیم و نیمی از پنیر پیتزا را روی سس می ریزیم.
3. مرحله سوم: افزودن پپرونی ها
با لایه های سوسیس پپرونی روی پیتزا را پوشش می دهیم و جاهای خالی را با برش های قارچ، گوجه و فلفل دلمه ای پر می کنیم.
4. مرحله چهارم: افزودن پنیر
حالا با باقی مانده پنیر روی پیتزا را پوشانده و در نهایت روی پیتزا آویشن و جوز هندی می ریزیم.
5. مرحله آخر: پخت پیتزا پپرونی
پیتزا پپرونی را داخل فر گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می پزیم و اجازه می دهیم تا پنیر آن خوب طلایی شود. حالا پیتزا را برش داده و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه پیتزا پپرونی
اگر خمیر پیتزا در دسترس ندارید به کمک نان تست پیتزا های کوچک تهیه کنید.
- از مقداری زیتون برش خورده برای تزئین پیتزا می توانید استفاده کنید.
- از چند برگ ریحان برای تزئین و طعم دهنده به پیتزا هم استفاده کنید.
راز خوشمزگی این غذا سس پیتزا پپرونی است
- پونه خشک، ریحان خشک، فلفل سیاه، نمک، پودر پیاز، پودر سیر را داخل 5 قاشق سس پیتزا ریخته و خوب مخلوط کنید. از این سس برای طعم دار کردن نان پیتزا استفاده می کنیم.