نان بروتچن آلمانی - Brotchen رول نان کوچک آلمانی | ایران کوک

 

مواد لازم برای نان بروتچن

  • آرد سفید 7 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ 3 عدد
  • خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
  • روغن جامد 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 2 قاشق چای خوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری

مواد مورد نیاز برای رو مال

  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 1 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت نان بروتچن آلمانی در خانه

 

1. طرز تهیه نان بروتشن (بروتچن) آلمانی

مرحله اول آماده سازی خمیر مایه: ابتدا 1 و 1/4 پیمانه آب ولرم را در کاسه ای ریخته و به آن خمیر مایه و شکر را بیفزایید؛ خوب مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه زمان دهید تا به عمل آید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی سفیده تخم مرغ

سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و آنقدر با همزن بزنید تا رد پره های همزن روی خمیر بماند.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی خمیر

حالا داخل کاسه دیگری روغن، نمک و نیمی از آرد را با هم مخلوط کنید و بعد به تدریج سفیده های تخم مرغ را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.

 

4. مرحله چهارم: افزودن خمیر مایه

حالا خمیر مایه به عمل آمده را به مواد افزود و باقی مانده آرد را بیفزایید و ورز دهید تا به شکل خمیری یکدست در آید و در این مرحله نیاز است خمیر را 10 دقیقه ورز دهید.

 

5. مرحله پنجم: تقسیم بندی خمیر

خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل سینی بچینید. حالا روی آن را بپوشانید و به مدت 60 دقیقه استراحت دهید.

 

6. مرحله ششم: آماده سازی برای پخت

نان ها را داخل سینی پخت سرد بچینید و مواد رومال را با قلمو روی آن ها زده و روی آن با چاقو شیاری ایجاد کنید.

 

7. مرحله آخر: پخت نان بروتچن

حالا سینی نان بروتشن را داخل فر گرم شده با دمای 220 درجه بگذارید تا به مدت 20 دقیقه پخته شود و در نهایت گریل را روشن کنید تا روی نان طلایی شود. نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه نان بروتشن آلمانی

  • قبل از شروع پخت نان از سلامت خمیر مایه مطمئن شوید.
  • به زمان پخت و استراحت کاملا توجه کنید تا نتیجه خوبی بدست آید.