گمج کباب - طرز تهیه گمج کباب گیلانی اصیل و مجلسی | ایران کوک

 

مواد لازم برای گمج کباب

  • فیله گوساله 500 گرم
  • گردوی آسیاب شده 1 پیمانه
  • سبزی معطر شامل (گشنیز، تره، چوچاق و جعفری) 1 پیمانه
  • پیاز کوچک 2 عدد
  • آب انار 3 تا 4 قاشق غذا خوری
  • رب انار 3 تا 4 قاشق غذا خوری
  • زرد چوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم

 

دستور پخت گمج کباب رشتی با گوشت و چوقاق

1. طرز تهیه گمج کباب رشتی خوشمزه رستورانی با گوشت

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا فیله گوساله را به قطعات کبابی خرد می کنیم. پیاز را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم. رب انار و آب انار را با هم مخلوط می کنیم تا کمی رقیق شود.

 

2. مرحله دوم: مزه دار کردن گوشت

یک عدد از پیاز رنده شده را به همراه گوشت، سبزی معطر، رب انار رقیق شده را با هم مخلوط کرده درب ظرف را گذاشته و این مواد را برای 12 ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.

 

3. مرحله سوم: پخت گمج کباب

بعد از گذشت زمان استراحت، یک عدد پیاز باقی مانده را رنده می کنیم و داخل گمج به همراه روغن خوب تفت می دهیم بعد از اینکه پیاز طلایی شد، گردو را افزوده و خوب تفت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن گوشت

در این مرحله گوشت را هم افزوده و خوب به همراه زردچوبه و فلفل تفت می دهیم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن آب

حالا که مواد کاملا با هم تفت خورده اند و عطر مواد بلند شده 1 لیوان آب جوشیده به مواد افزوده و با حرارت کم اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود.

 

6. مرحله آخر: سرو گمج کباب گیلانی

گمج کباب آماده شده، گوشتی پخته و لطیف دارد و بسیار کم آب است. حالا نمک غذا و زعفران را اندازه کرده وگمج کباب را در کنار برنج کته گیلانی نوش جان کنید.