مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده
- برنج 2 پیمانه
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 حبه
- سیب زمینی 2 عدد
- ذرت 1/4 پیمانه
- گوجه فرنگی 2 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده مجلسی
مرحله اول ( آماده سازی مواد پلو )
ابتدا پیاز را شسته و نگینی خرد می کنیم و داخل تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود سپس سیر رنده شده را به همراه مقداری زردچوبه اضافه و تفت بدهید تا عطر سیر خارج شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد و به آن فلفل سیاه و نمک می زنیم، گوجه ها را از قبل پوست کنده و با میکسر و یا رنده پوره می کنیم و به همراه ذرت به مخلوط مون اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا آب گوجه کشیده شود.
سیب زمینی را خوب شسته و مکعبی خرد کنید سپس برای 20 دقیقه داخل آب سرد بگذارید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود سپس آبکش کرده و داخل تابه ای که از قبل با مقداری روغن و زردچوبه گرم کردید ریخته و سرخ کنید و در پایان به سیب زمینی ها نمک بزنید.
مرحله دوم ( دم گذاشتن برنج )
برنج را از قبل با نمک خیس کرده و روی حرارت گذاشته و پس از جوشیدن کف روی برنج را گرفته و وقتی برنج نرم شد آن را آبکش کرده و ته دیگ نان و یا هر چیز دیگری به دلخواه می گذاریم و یک لایه برنج ریخته و روی آن یک لایه مواد پلو را می ریزیم این کار را تکرار کرده تا مواد و برنج تمام شود سپس درب قابلمه پلو مخلوط را گذاشته و دم می گذاریم و در اواخر پخت کره و یا روغن روی برنج ریخته و داخل دیس بکشید و با سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید. نوش جان
نکات و فوت و فن های پلو مخلوط با گوشت و سیب زمینی
- اضافه کردن پوره گوجه اختیاری می باشد می توانید حذف کنید و بجایش از زعفران دم کرده استفاده کنید.
- می توانید مواد میانی را با پلو مخلوط نکرده و پس از دم کشیدن غذا روی آن بریزید.
- اضافه کردن ذرت اختیاری می باشد.
- می توانید از انواع سبزیجات مثل نخود فرنگی و یا قارچ و .. استفاده کنید.