مواد لازم برای تهیه کاچی زعفرانی ساده
- آرد گندم ۱ لیوان
- نبات ۱ لیوان
- زعفران دم کرده غلیظ ۱/۳ لیوان
- آب ۵ الی ۷ لیوان
- گلاب ۱/۳ لیوان
- کره ۱۰۰ گرم
- روغن مایع ۱/۳ لیوان
- هل ۱ ق چای خوری
- زردچوبه ۱ ق چای خوری
طرز تهیه کاچی زعفرانی مجلسی با نبات و آرد گندم
مرحله اول ( درست کردن شهد )
ابتدا نبات را خرد کرده همراه با زعفران دم کرده و آب داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا نبات آب شود سپس گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم.
مرحله دوم (تفت دادن آرد )
در تابه دیگر آرد را ۲۰ دقیقه خوب تفت بدهید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی نسوزد و مقداری تغییر رنگ بدهد سپس آرد را از روی حرارت برداشته کمی که خنک شد آن را الک کرده سپس به تابه برگردانید و کره و روغن را اضافه کنید ۵ دقیقه خوب هم بزنید و زردچوبه را اضافه کنید.
مرحله آخر
شهدی که در مرحله اول درست کردیم را یکباره به مخلوط آردمون اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مایه یکدست شود و در آخر هل را اضافه می کنیم و هم زده و بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در ظرف را با شعله خیلی کم گذاشته تا به روغن بیفتد سپس کاچی زعفرانی را با مغز های مختلف تزئین کنید.
نوش جان
نکات و فوت و فن های کاچی زعفرانی
- زمانی که شیره را اضافه کردید اگر مواد خیلی سفت بود مقداری آب جوش بریزید.
- شکر را می توان جایگزین نبات کرد.
- خلال بادام و پسته را می توان به موادمون اضافه کرد.
- هر چه آرد را بیشتر تفت دهید کاچی تیره تری خواهید داشت.
- آرد برنج را می توان جایگزین آرد گندم کرد.