طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی با جو پرک و خامه

 

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ با جو پرک

  • جو پرک    ۱٫۵ پیمانه
  • هویج    ۱ عدد
  • قارچ    ۱۵۰ گرم
  • استاک مرغ (عصاره مرغ)    ۱ عدد
  • شیر پرچرب    ۲٫۵ لیوان
  • سینه مرغ پخته شده    نصف عدد
  • آرد سفید    ۱ ق غذا خوری
  • کره    ۲۵ گرم
  • خامه صبحانه    ۳ ق غذا خوری
  • روغن مایع    ۲ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل آبلیمو    به مقدار لازم
  • جعفری    به مقدار لازم برای تزئین


طرز تهیه سوپ شیر و خامه رستورانی با قارچ و جو پرک

 

مرحله اول (آماده سازی مواد سوپ)
ابتدا مرغ را با پیاز و نمک و فلفل بزارید خوب بپز بعد ریش ریش کنید. جو پرک را شسته و آبکش کنید. هویج را رنده ریز بزنید و قارچ ها را ورقه ورقه کنید.

 

مرحله دوم (پخت سوپ شیر)
در قابلمه کره و روغن مایع را ریخته و قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و با مقدار ۱ ق غذا خوری آبلیمو کمی تفت بدید. لازم نیس آب قارچ کاملا کشیده شود سپس آرد را روی قارچ تفت خورده بپاشید و روی حرارت ملایم خوب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

آب مرغ یا (عصاره مرغ را درون آب ولرم پودر کرده) به مخلوطمون کم کم اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا آرد کاملا باز شود سپس جو پرک را به همراه هویج اضافه کرده و شیری که به دمای محیط رسیده را به سوپ مون اضافه می کنیم و در آخر نمک فلفل را اضافه کرده و درب قابلمه را نیمه گذاشته و بر روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سوپ شروع به جوشیدن کند و خوب لعاب بیاندازد وقتی سوپ آماده شد چند قاشق خامه را در کاسه ریخته و کمی سوپ را رقیق کرده و به سوپ اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم و با جعفری تزئین کنید. نوش جان

 

نکات و فوت و فن های سوپ شیر مجلسی با جو پرک

  1. حتما شیر به دمای محیط برسد تا حالت بریده بریده نشود.
  2. حتما سوپ با حرارت ملایم بپزد و ریز جوش بخورد و درب قابمه نیمه باشد.
  3. اگر بعد پخت سوپ خیلی غلیظ شد دوباره کمی شیر اضافه کرده و زمانی که شیر را دوباره اضافه می کنیم حرارت کاملا ملایم باشد.
  4. اگر عصاره مرغ استفاده می کنید در نظر داشته نمک کمتری استفاده کنید.
  5. اگر می خواهید سوپ شیر ظاهر خوبی داشته باشه از فلفل سفید که از عطاری ها می توان تهیه کرد استفاده کنید تا رنگ سوپ را تیره نکنه.
  6. جعفری را با سوپ هم نزنید زیرا طعمش به این سوپ نمی خورد و برای تزئین استفاده کنید.
  7. قارچ را زیاد نازک نکنید.
  8. می توان از یک پیاز برای لعاب بیشتر استفاده کرد.
  9. می توان از ذرت یا کلم بروکلی استفاده کرد.

 

منبع: ببین و بپز