مواد لازم برای تهیه سمبوسه مرغ ساده
- خمیر یوفکا (مستطیل یا مخصوص سمبوسه) ۱ بسته
- سینه مرغ ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- جعفری ۱ ق غذا خوری
- رب ۱ ق غذا خوری
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر و برگ بو به مقدار لازم
طرز تهیه سمبوسه مرغ بدون قارچ با پنیر و خمیر یوفکا
مرحله اول ( پخت مرغ )
سینه مرغ را داخل قابلمه با نمک و فلفل و زردچوبه و دو عدد برگ بو ریخته آب اضافه کنید و بگذارید خوب پخته شود سپس آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید (اگر فرصت کافی ندارید سینه مرغ را فیله کرده و خیلی ریز کنید که با تفت دادن پخته شود).
مرحله دوم ( آماده سازی مواد سمبوسه مرغ )
پیاز را رنده کرده داخل تابه می ریزیم و با کمی روغن خوب تفت می دهیم تا سبک شود و مرغ ریش ریش شده را به همراه فلفل دلمه نگینی اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم و در آخر قارچ ها را خوب شسته ورقه ورقه می کنید و ۱ ق غذا خوری روی قارچ آبلیمو ریخته تا سیاه نشود و حالا رب را اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم تا رب خوش رنگ شود. ادویه های غذا را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد جعفری را اضافه می کنیم.
مرحله سوم ( پیچیدن سمبوسه )
خمیر یوفکا را ۱۰ دقیقه قبل شروع کار از یخچال یا فریرز خارج کرده تا هم دمای محیط شوند، یک کاسه شیر یا آب کنار دست تون قرار بدید و با قلمو هر لایه خمیر را قبل از ریختن مواد خوب مرطوب کرده تا در حین پیچیدن نشکنه و یا پاره نشود سپس از مواد مرغ روی سمبوسه ریخته و مقداری پنیر پیتزا به دلخواه روی مواد ریخته و می پیچیم.
مرحله چهارم ( پخت سمبوسه )
سمبوسه را به دو روش می توان پخت : روش اول می توانید داخل روغن داغ خوب سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار داده سپس میل نمائید.
روش دوم : با کمی زرده تخم مرغ یا زعفران روی سمبوسه را رومال کرده سپس کنجد و یا سیاه دانه روش بپاشید و در فر بمدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم. نوش جان
نکات و فوت و فن های سمبوسه مرغ ساده با خمیر یوفکا
- در صورت تمایل سیب زمینی نگینی شده را می توان به مواد سمبوسه اضافه کنید.
- برای رژیمی تر شدن سمبوسه پنیر پیتزا را حذف کرده و در فر تهیه کنید.
- رب گوجه فرنگی قابل حذف است.
- در صورت استفاده از نان لواش آنها را نواری برش داده و مواد میانی را داخل گذاشته و به صورت عکس بالا بپیچید و سرخ کنید.
- حرارت در هنگام سرخ کردن باید ملایم باشد زیرا خمیر یوفکا زود سرخ می شود.
منبع: آشپزی خانگی