طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای رستورانی با سیخ و توستر زعفرانی | بامتن

 

مواد لازم برای کوبیده مرغ

  • مرغ چرخ کرده500 گرم
  • پیاز رنده شده و آب گرفته1 عدد
  • آبلیمو1 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم شده2 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل قرمزبه میزان لازم
  • کرهبه میزان لازم

 

دستور پخت کباب کوبیده خانگی مجلسی با مرغ چرخ کرده

 

1. طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی

ابتدا مرغ چرخ کرده را داخل کاسه ای ریخته و پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم.


2. مرحله دوم: افزودن ادویه ها به گوشت

نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو و روغن را به گوشت افزوده خوب ورز می دهیم و برای 1 ساعت داخل یخچال می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: روش تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای

برای طبخ کباب کوبیده مرغ به دو روش می توانیم عمل کنیم، روش اول: مواد کوبیده را بین دو لایه کیسه فریزر قرار داده و به شکل مستطیل باز می کنیم و با چاقو به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و خطوطی با چاقو روی کباب انداخته و با کمک پلاستیک زیر گوشت داخل تابه انداخته و می پزیم.

 

4. مرحله چهارم: روش تهیه کوبیده مرغ زغالی

روش دوم: مواد گوشتی را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و به سیخ می کشیم حالا کباب ها را بر روی منقل می پزیم.

 

5. مرحله آخر: سرو کوبیده مرغ

کباب های آماده شده را در کنار گوجه کبابی و برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کوبیده مرغ رستورانی

  • استفاده از مقداری فلفل دلمه رنگی و جعفری خرد شده داخل مواد کباب کوبیده مرغ غذا را خوشمزه و زیبا می کند.
  • برای مرغ چرخ کرده، از ران و سینه مرغ مخلوط استفاده کنید تا مرغ چرخ شده چربی لازم را به واسطه ران مرغ داشته باشد.