مواد لازم برای سرکه انگور
- انگور 1 کیلو
- آب 150 گرم
دستور پخت سرکه انگور
1. طرز تهیه سرکه انگور خانگی
ابتدا انگور، را با آب مخلوط کرده و داخل ظرفی که گنجایش دو برابر این مواد را داشته باشد، می ریزیم و درب ظرف را نیمه باز می گذاریم چون جریان هوا بسیار به تخمیر سریع تر انگور ها کمک می کند.
2. مرحله دوم: زیر و رو کردن انگور
بعد از گذشت یک هفته انگور ها را زیر و رو کنید. اگر هوا معتدل رو به گرم باشد بعد از گذشت 1 ماه انگور ها ته نشین می شوند و روی آن کپک و کف دیده می شود.
3. مرحله سوم: صاف کردن سرکه انگور
بعد از گذشت 50 تا 70 روز انگور ها را از صافی عبور داده و سرکه انگور ما آماده شده بهتر است تا در ظرف شیشه ای و در سایه نگهداری کنیم.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سرکه انگور اسلامی و سنتی
- دمای مناسب برای تهیه سرکه انگور 25 درجه باشد.
- باید از ظروف شیشه ای برای آماده سازی و نگهداری سرکه استفاده کرد.
- هر چقدر انگور شیرین تری استفاده کنید سرکه با کیفیت تری خواهید داشت.
- سرکه به عمل آمده دقیقا رنگ انگوری است که مورد استفاده قرار گرفته.
- درب ظرف سرکه در حین آماده سازی باید طوری باشد که هوا به سرکه برسد.