مواد لازم برای سس مایونز
- روغن زیتون 1 لیوان
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- سرکه سیب 3 قاشق غذا خوری
- نمک 1/3 قاشق چایخوری
- پودر خردل 1/3 قاشق چایخوری
- فلفل سفید 1/3 قاشق چایخوری
- آب 1 قاشق غذا خوری
دستور پخت سس مایونز
1. طرز تهیه سس مایونز اصل خانگی
ابتدا زرده تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل، سرکه سیب و پودر خردل با هم مخلوط کرده و داخل غذا ساز ریخته تا جایی مخلوط کنید که شبیه به ماست چکیده شود.
2. مرحله دوم: افزودن روغن زیتون
همینطور که مواد در حال مخلوط شدن هستند روغن زیتون را به تدریج به سس بیفزایید تا سس به غلظت دلخواهتان برسد.
3.مرحله سوم: نگهداری سس مایونز
حالا سس مایونز خانگی آماده شده را در ظرف شیشه ای تمیز و خشکی بریزید درب آن را کیپ کرده و در یخچال نگهداری کنید.
نکات و فوت و فن تهیه سس مایونز
- می توانید روغن مایع پخت و پز را جایگزین روغن زیتون کنید.
- می توانید سس مایونز را در یخچال برای 3 تا 4 روز نگهداری کنید.