طرز تهیه سس مایونز خانگی و خوشمزه مرحله به مرحله

 

مواد لازم برای سس مایونز

  • روغن زیتون    1 لیوان
  • زرده تخم مرغ    1 عدد
  • سرکه سیب    3 قاشق غذا خوری
  • نمک    1/3 قاشق چایخوری
  • پودر خردل    1/3 قاشق چایخوری
  • فلفل سفید    1/3 قاشق چایخوری
  • آب    1 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت سس مایونز


1. طرز تهیه سس مایونز اصل خانگی 

ابتدا زرده تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل، سرکه سیب و پودر خردل با هم مخلوط کرده و داخل غذا ساز ریخته تا جایی مخلوط کنید که شبیه به ماست چکیده شود.

 

2. مرحله دوم: افزودن روغن زیتون

همینطور که مواد در حال مخلوط شدن هستند روغن زیتون را به تدریج به سس بیفزایید تا سس به غلظت دلخواهتان برسد.

 

3.مرحله سوم: نگهداری سس مایونز

حالا سس مایونز خانگی آماده شده را در ظرف شیشه ای تمیز و خشکی بریزید درب آن را کیپ کرده و در یخچال نگهداری کنید.

 

نکات و فوت و فن تهیه سس مایونز

  1. می توانید روغن مایع پخت و پز را جایگزین روغن زیتون کنید.
  2. می توانید سس مایونز را در یخچال برای 3 تا 4 روز نگهداری کنید.