مواد لازم برای لواشک آلبالو
- آلبالو 1 کیلو
- آب 1 لیوان
- نمک به میزان لازم
دستور پخت لواشک آلبالو ترش
1. طرز تهیه لواشک آلبالو
ابتدا آلبالو ها را شسته برگ و ساقه آنها را جدا کنید.
2. مرحله دوم
حالا آلبالو ها را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه آب و نمک اجازه دهید تا خوب بپزد.
3. مرحله سوم
حالا که شکل آلبالو ها تغییر کرده، سبد فلزی را روی قابلمه دیگری بگذارید و آلبالو ها داغ را به داخل سبد منتقل کنید و با یک کفگیر چوبی سعی کنید تا کاملا گوشت آلبالو از حفره های سبد رد شود و فقط هسته آلبالو باقی بماند.
4. مرحله چهارم
حالا روی سطح صافی مثل میز غذا خوری را که هوای آزاد به آن می خورد را سلفون بکشید و مواد آماده شده لواشک را روی سلفون منتقل کنید و به وسیله یک کاردک یا لیسک مواد را به طور منظم روی سلفون پخش کنید.
5. مرحله آخر تهیه لواشک آلبالو
زمانی که سطح لواشک آلبالو کاملا خشک شد آن را لوله کرده و در یخچال به مدت طولانی نگهداری کنید.
منبع: آشپزی لذت بخش