مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت و قارچ مخصوص
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- قارچ ۲۵۰ گرم
- ماءالشعیر ۱ لیوان
- آب سرد ۱ فنجان
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۳ حبه
- آویشن، دارچین، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۱ فنجان
طرز تهیه خوراک گوشت و قارچ رستورانی
مرحله اول: آماده سازی گوشت
در یک ماهی تابه پیاز را خرد کرده و به همراه روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و بر روی حرارت متوسط تفت دهید. کمی که رنگ پیاز تغییر کرد، گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله دوم: ترکیب کردن
رنگ گوشت که تغییر کرد ادویه ها را به همراه رب گوجه و سیر له شده به تابه اضافه کنید و همه را باهم خوب تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود.
مرحله سوم: اضافه کردن مایعات
آب و دلستر یا همان ماءالشعیر را به ترکیب گوشت اضافه کرده و هم بزنید و زمان دهید کمی آب گوشت تبخیر شود اما نه اینکه بی آب شود، از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم: قارچ
قارچ را خرد کرده و در یک تابه بریزید و کمی روغن و آبلیمو به قارچ اضافه کنید و با حرارت بالا زمان دهید تا قارچ تفت بخورد و به خوراک گوشت اضافه نمائید.
مرحله پنجم: پایان کار
خوراک گوشت و قارچ شما آماده است. می توانید از خوراک قارچ و گوشت به هر منظوری که در نظر دارید استفاده نمائید و یا به تنهایی در ظرف مورد نظر سرو کنید و با سبزیجات دلخواه نوش جان فرمائید.