مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی در خانه
- گلابی ۱ کیلو
- شکر ۵۰۰ گرم
- گلاب ۱ فنجان
- آب به میزان لازم
- سرکه ۲ قاشق غذاخوری
مراحل تهیه کمپوت گلابی درسته با ماندگاری بالا
مرحله اول: آماده سازی گلابی
ابتدا گلابی ها را خوب بشوئید و آبکشی کنید. سپس می توانید گلابی را درسته و یا برش زده نیز استفاده کنید.
مرحله دوم: آب و سرکه
۲ لیوان آب و سرکه را داخل یک کاسه بریزید و گلابی را که آماده کردید را در داخل قابلمه بیاندازید. این کار باعث می شود تا رنگ گلابی ها کدر نشود. چند دقیقه زمان دهید تا گلابی ها در آب و سرکه بماند.
مرحله سوم: آماده سازی شربت
شکر را در ۵ لیوان آب بریزید و برروی حرارت بگذارید. هم بزنید تا آب و شکر همزمان هم گرم شود و همینطور شکر در آب حل شود.
مرحله چهارم: پخت گلابی
گلابی ها را از آب و سرکه آبکش کرده و در قابلمه شربت بریزید و زمان دهید به مدت ۳۰ دقیقه تا گلابی ها بپزد. در آخر پخت گلاب را به کمپوت گلابی اضافه کرده و سپس زیر شعله را خاموش کنید و زمان دهید تا کمپوت گلابی کم کم خنک شود. سپس می توانید کمپوت را در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس نوش جان فرمائید.
نکات مهم در تهیه کمپوت گلابی خانگی
- اگر بخواهید شربت غلیظ تری داشته باشید، می توانید بعد از پخته شدن گلابی ها آنها را از شربت بردارید و به شربت زمان بیشتری بدهید تا غلیظ شود.
- کمپوت را بعد از خنک شدن در یخچال قرار دهید و سپس سرو نمائید.
- سرکه باعث جلوگیری از کدر شدن رنگ میوه می کند، پس سرکه را از دستور حذف نکنید.
- میزان اندازه ها را با توجه به وزن گلابی تغییر دهید.
- میزان شکر را می توانید به نسبت ذائقه ی خود تغییر دهید.