مواد لازم برای تهیه کافه گلاسه خانگی
- شیر ۴ لیوان
- قهوه آماده شده ۴ فنجان
- شکر ۴ قاشق مرباخوری
- بستنی وانیلی کوچک ۴ عدد
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه نصف پاکت
- شکلات تکه ای به میزان لازم
طرز تهیه کافه گلاسه کافی شاپی با قهوه و خامه
مرحله اول: شیر
ابتدا شیر را در یک شیر جوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی ولرم شود. و کمی از شیر را برای تهیه سس شکلاتی نیز کنار بگذارید.
مرحله دوم: شکر و قهوه
شکر و قهوه آماده شده ( قهوه را به هر روشی می توانید آماده کنید یا از پودر قهوه فوری نیز استفاده نمائید به ازای هر نفر ۱قاشق مرباخوری) را به شیر اضافه کنید و هم بزنید به این ترتیب شیر قهوه شما آماده است. در یخچال بگذارید تا خنک شود.
مرحله سوم: سس شکلات
چند تکه از شکلات را به اضافه پودر کاکائو ( کمی از پودر کاکائو برای تزئین نگه دارید) را به همراه کمی شیر روی حرارت بگذارید تا سس شکلات شما آماده شود. لیوان مورد نظر را انتخاب کنید و دیواره لیوان را با سس شکلات خط بیاندازید. سپس شیر قهوه آماده شده را داخل لیوان بریزید.
مرحله چهارم: بستنی
بستنی های وانیلی را از فریزیر در بیاورید و هر کدام را در یک لیوان بریزید. و از تکه های شکلات هم داخل شیر قهوه اضافه کنید.
مرحله پنجم: تزئین
با کمک خامه بر روی کافه گلاسه آماده شده خامه شکوفه بزنید و با کمی پودر کاکائو کافه گلاسه آماده شده را تزئین نمائید و سپس نوش جان فرمائید.
نکته های کلیدی در تهیه کافه گلاسه کافی شاپ
- گلاسه قهوه و کافه گلاسه تفاوتشان در بستنی آنهاست. در گلاسه قهوه از بستنی با طعم قهوه و یا شکلات نیز استفاده می کنند.
- می توانید از مغز گردو در کافه گلاسه نیز استفاده نمائید.
- میتوانید برای مجلسی شدن کافه گلاسه از پودر پسته برای تزئین استفاده نمائید.
- برای شکوفه زدن خامه، خامه را داخل قیف بریزید و از ماسوره شماره ۸ شکوفه استفاده نمائید.
- همان طور که گفته شد قهوه را یا با استفاده از دستگاه اسپرسو آماده کنید یا از پودر قهوه فوری استفاده نمائید.
- می توانید از میوه هایی مثل موز و توت فرنگی نیز در کافه گلاسه استفاده نمائید.