سمبوسه مرغ-طرز تهیه سمبوسه مرغ و قارچ همراه عکس|ایران کوک

 

مواد لازم برای تهیه سمبوسه مرغ و قارچ

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
  • آویشن ۱ قاشق چای خوری
  • زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل و زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
  • نان لواش ۱۲ تکه
  • آب ۳ لیوان

 

مراحل طرز تهیه سمبوسه مرغ و قارچ ساده با نان لواش

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا در یک قابلمه پیاز را خرد کرده و با کمی روغن، پیاز را بر روی حرارت متوسط تفت دهید. سپس مرغ را به داخل قابلمه بیاندازید و با پیاز تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای را به همراه ادویه ها و رب گوجه به مرغ اضافه کنید و به میزان ۳ لیوان آب داخل قابلمه اضافه کنید و زمان دهید تا مرغ پخته شود و سپس مرغ را ریش ریش کنید و آب مرغ را نگه داری کنید. از آب مرغ می توانید در تهیه سوپ و آش و همینطور بسیاری از سس ها که دستورش در پارسی دی آورده شده است، مطالعه فرمائید.

 

مرحله دوم: قارج

قارچ ها را خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن با حرارت بالا تفت داده و کنار بگذارید.

 

مرحله سوم:پیچیدن سمبوسه

در این مرحله که مواد داخل سمبوسه آماده شد. نان لواش را برداشته و از عرض به ارتفاع ۱۰ سانتی متر برش دهید و مرغ و قارچ را به میزان لازم گوشه ی نان گذاشته و از یک سمت نان را به داخل بیاورید تا یک مثلث ایجاد شود و سپس همینطور ادامه دهید و گوشه به گوشه جلو بروید تا نان سمبوسه ی شما به شکل مثلث در بیاید.

 

مرحله چهارم : سرخ کردن سمبوسه مرغ

تمامی سمبوسه های مرغ و قارچ را که به همین ترتیب آماده کنید. سپس در یک تابه به میزان ۲ لیوان روغن بریزید و زمان دهید تا گرم شود. سپس سمبوسه های مرغ و قارچ را در تابه سرخ کنید و بعد از طلائی شدن هر دو طرف نان سمبوسه، آنها را از تابه برداشته و روی توری بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. سمبوسه های قارچ و مرغ آماده شده را می توانید به همراه سس تند و یا ترشی تند و یا هر نوع چاشنی که در نظر دارید نوش جان فرمائید.

 

نکات کلیدی تهیه سمبوسه مرغ و قارچ

  1. می توانید در سمبوسه قارچ و مرغ از پنیر ورقه ای نیز استفاده کنید.
  2. میتوانید برای اینکه سمبوسه داخلش مواد بیشتری داشته باشد از سیب زمینی پخته نیز استفاده کنید.
  3. می توانید بعد از آماده سازی مرغ، وقتی داخل نان می گذارید از فلفل قرمز بر روی مرغ بپاشید.
  4. می توانیدبرای اینکه سمبوسه رژیمی داشته باشید آن را در فر تهیه بفرمائید.