مواد لازم برای تهیه سمبوسه مرغ و قارچ
- سینه مرغ ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
- پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
- آویشن ۱ قاشق چای خوری
- زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
- نمک، فلفل و زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
- روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
- نان لواش ۱۲ تکه
- آب ۳ لیوان
مراحل طرز تهیه سمبوسه مرغ و قارچ ساده با نان لواش
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا در یک قابلمه پیاز را خرد کرده و با کمی روغن، پیاز را بر روی حرارت متوسط تفت دهید. سپس مرغ را به داخل قابلمه بیاندازید و با پیاز تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای را به همراه ادویه ها و رب گوجه به مرغ اضافه کنید و به میزان ۳ لیوان آب داخل قابلمه اضافه کنید و زمان دهید تا مرغ پخته شود و سپس مرغ را ریش ریش کنید و آب مرغ را نگه داری کنید. از آب مرغ می توانید در تهیه سوپ و آش و همینطور بسیاری از سس ها که دستورش در پارسی دی آورده شده است، مطالعه فرمائید.
مرحله دوم: قارج
قارچ ها را خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن با حرارت بالا تفت داده و کنار بگذارید.
مرحله سوم:پیچیدن سمبوسه
در این مرحله که مواد داخل سمبوسه آماده شد. نان لواش را برداشته و از عرض به ارتفاع ۱۰ سانتی متر برش دهید و مرغ و قارچ را به میزان لازم گوشه ی نان گذاشته و از یک سمت نان را به داخل بیاورید تا یک مثلث ایجاد شود و سپس همینطور ادامه دهید و گوشه به گوشه جلو بروید تا نان سمبوسه ی شما به شکل مثلث در بیاید.
مرحله چهارم : سرخ کردن سمبوسه مرغ
تمامی سمبوسه های مرغ و قارچ را که به همین ترتیب آماده کنید. سپس در یک تابه به میزان ۲ لیوان روغن بریزید و زمان دهید تا گرم شود. سپس سمبوسه های مرغ و قارچ را در تابه سرخ کنید و بعد از طلائی شدن هر دو طرف نان سمبوسه، آنها را از تابه برداشته و روی توری بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. سمبوسه های قارچ و مرغ آماده شده را می توانید به همراه سس تند و یا ترشی تند و یا هر نوع چاشنی که در نظر دارید نوش جان فرمائید.
نکات کلیدی تهیه سمبوسه مرغ و قارچ
- می توانید در سمبوسه قارچ و مرغ از پنیر ورقه ای نیز استفاده کنید.
- میتوانید برای اینکه سمبوسه داخلش مواد بیشتری داشته باشد از سیب زمینی پخته نیز استفاده کنید.
- می توانید بعد از آماده سازی مرغ، وقتی داخل نان می گذارید از فلفل قرمز بر روی مرغ بپاشید.
- می توانیدبرای اینکه سمبوسه رژیمی داشته باشید آن را در فر تهیه بفرمائید.