طرز تهیه کونفه ؛ دسر ترکی با پنیر | کنافه را در کدام کشورها بخوریم؟ - چمدان  - رسانه سفر، گردشگری و میراث فرهنگی

 

مواد لازم برای کنافه

  • رشته کادایف    200 گرم
  • خامه صبحانه    70 گرم
  • کره    50 گرم
  • شیر عسل    5 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم شده    2 قاشق غذا خوری
  • بستنی وانیلی    1 عدد
  • پودر پسته و گردو    به میزان لازم
  • دم شده    به میزان لازم زعفران
  • پودر پسته و گردو    به میزان لازم

 

دستور پخت کونفه ترکیه ای با رشته کادایف


1. طرز تهیه کنافه با رشته کادایف 
ابتدا رشته نیمی از رشته کادایف را با کره و زعفران مخلوط کرده و ته تابه ای را چرب کرده و مواد را داخل تابه ریخته و کاملا فشار می دهیم تا کاملا منسجم شود.


2. مرحله دوم
حالا یک لایه خامه روی رشته ها ریخته و بعد روی خامه پودر پسته می ریزیم و مابقی رشته را روی پسته ریخته و کاملا پوشش می دهیم.


3. مرحله سوم
تابه را روی حرارت می گذاریم و به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه می دهیم تا خوب سرخ شود سپس کنافه را برمی گردانیم و اجازه می دهیم تا سمت دیگر آن هم برشته شود.


4. مرحله چهارم
بعد از اینکه کاملا مواد خوب سرخ شد شیر عسلی را افزوده و از روی حرارت برمی داریم.


5. مرحله آخر تهیه شیرینی کنافه
حالا بستنی را روی برشی از کنافه آماده شده بگذارید و با پودر پسته تزئین و سرو و نوش جان کنید.