طرز تهیه کله جوش اصفهان همراه با عکس مرحله به مرحله - کتاب کاله

 

مواد لازم برای کله جوش

  • کشک    1 پیمانه
  • آب    1 پیمانه
  • پیاز عسلی    3 قاشق غذا خوری
  • گردو سابیده    3 قاشق غذا خوری
  • نعنا خشک    1 قاشق غذا خوری
  • سیر    2 حبه
  • نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

 

دستور پخت کله جوش

 


1. طرز تهیه کله جوش اصفهانی
ابتدا داخل قابلمه مناسبی روغن ریخته نعنا را به همراه سیر، زرد چوبه و فلفل تفت می دهیم. کمی که تفت خورد، پیاز داغ را هم می افزاییم.

 

2. مرحله دوم
حالا گردو و کشک و آب را به باقی مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا به قوام مناسب برسد.

 

3. مرحله آخر کال جوش
بعد از گذشت حدودا 10 دقیقه کله جوش را داخل ظرف مناسبی ریخته و به همراه نان خشک محلی یا سنگک تازه نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه کله جوش (کال جوش)

  • می توانید گردو را موقع سرو اضافه کنید تا تردی خود را حفظ کند.
  • تمام کشک های موجود در بازار را باید قبل از مصرف 20 دقیقه جوشاند.

 

منبع: آشپزی لذت بخش