مواد لازم برای کله جوش
- کشک 1 پیمانه
- آب 1 پیمانه
- پیاز عسلی 3 قاشق غذا خوری
- گردو سابیده 3 قاشق غذا خوری
- نعنا خشک 1 قاشق غذا خوری
- سیر 2 حبه
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت کله جوش
1. طرز تهیه کله جوش اصفهانی
ابتدا داخل قابلمه مناسبی روغن ریخته نعنا را به همراه سیر، زرد چوبه و فلفل تفت می دهیم. کمی که تفت خورد، پیاز داغ را هم می افزاییم.
2. مرحله دوم
حالا گردو و کشک و آب را به باقی مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا به قوام مناسب برسد.
3. مرحله آخر کال جوش
بعد از گذشت حدودا 10 دقیقه کله جوش را داخل ظرف مناسبی ریخته و به همراه نان خشک محلی یا سنگک تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کله جوش (کال جوش)
- می توانید گردو را موقع سرو اضافه کنید تا تردی خود را حفظ کند.
- تمام کشک های موجود در بازار را باید قبل از مصرف 20 دقیقه جوشاند.
منبع: آشپزی لذت بخش