آموزش وافل کلاسیک سریع و خوشمزه • دونفره

 

مواد لازم برای تهیه وافل خوشمزه

  • آرد سفید ۲ لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱ فنجان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر گرم ۱ لیوان
  • کره ۵۰ گرم
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه وافل خانگی کلاسیک 


مرحله اول: آماده سازی مواد خشک
قبل از شروع کار لازم است دستگاه وافل ساز را روشن کنید و یا روی گاز با شعله خیلی کم قرار دهید. یک کاسه گود را انتخاب کنید و سپس آرد و بکینگ پودر را باهم الک کنید و در کاسه بریزید.

 
مرحله دوم: آماده سازی مواد مایع
تخم مرغ ها در یک ظرفی بشکنید و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت بالا هم بزنید و سپس شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در آخر کره را به شیر گرم اضافه کرده و بعد به تخم مرغ ها اضافه نمائید. هر مواد را که اضافه کردید حدود ۲ دقیقه هم بزنید. حالا مواد مایع را به آرد اضافه کرده و با لیسک خوب باهم مخلوط کنید تا مایع وافل به دست بیاید. مایع وافل نیاید خیلی رقیق و خیلی سفت باشد.

 
مرحله سوم: پخت وافل
دستگاه وافل که در این مدت خوب گرم شده است را با کمک اسپری، روی دستگاه ه را اسپری روغن بزنید. سپس با کمک ملاقه از مایع وافل بر روی دستگاه بریزید و درب آن را ببندید و زمان دهید به مدت ۵ دقیقه تا وافل شما آماده شود و درب دستگاه را باز کنید و وافل را در ظرف مورد نظر بگذارید. به همین ترتیب وافل شما آماده است. می توانید به همراه سس میوه ای و یا سس شکلاتی و تکه های میوه وافل را نوش جان فرمائید.

 

نکات کلیدی در تهیه وافل با دستگاه

  1. بافت وافل بسیار شبیه به شیرینی پنجره ای نیز می باشد.
  2. دقت کنید که یک لایه ی نازک بر روی دستگاه بریزید تا مایع وافل از دستگاه بیرون نریزد.
  3. برای سرو وافل می توانید از سس های میوه ای و یا سس شکلاتی نیز استفاده کنید.
  4. در طرز تهیه وافل می توانید از پودر کاکائو نیز استفاده کنید.