مواد لازم برای تهیه وافل خوشمزه
- آرد سفید ۲ لیوان
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ فنجان
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر گرم ۱ لیوان
- کره ۵۰ گرم
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه وافل خانگی کلاسیک
مرحله اول: آماده سازی مواد خشک
قبل از شروع کار لازم است دستگاه وافل ساز را روشن کنید و یا روی گاز با شعله خیلی کم قرار دهید. یک کاسه گود را انتخاب کنید و سپس آرد و بکینگ پودر را باهم الک کنید و در کاسه بریزید.
مرحله دوم: آماده سازی مواد مایع
تخم مرغ ها در یک ظرفی بشکنید و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت بالا هم بزنید و سپس شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در آخر کره را به شیر گرم اضافه کرده و بعد به تخم مرغ ها اضافه نمائید. هر مواد را که اضافه کردید حدود ۲ دقیقه هم بزنید. حالا مواد مایع را به آرد اضافه کرده و با لیسک خوب باهم مخلوط کنید تا مایع وافل به دست بیاید. مایع وافل نیاید خیلی رقیق و خیلی سفت باشد.
مرحله سوم: پخت وافل
دستگاه وافل که در این مدت خوب گرم شده است را با کمک اسپری، روی دستگاه ه را اسپری روغن بزنید. سپس با کمک ملاقه از مایع وافل بر روی دستگاه بریزید و درب آن را ببندید و زمان دهید به مدت ۵ دقیقه تا وافل شما آماده شود و درب دستگاه را باز کنید و وافل را در ظرف مورد نظر بگذارید. به همین ترتیب وافل شما آماده است. می توانید به همراه سس میوه ای و یا سس شکلاتی و تکه های میوه وافل را نوش جان فرمائید.
نکات کلیدی در تهیه وافل با دستگاه
- بافت وافل بسیار شبیه به شیرینی پنجره ای نیز می باشد.
- دقت کنید که یک لایه ی نازک بر روی دستگاه بریزید تا مایع وافل از دستگاه بیرون نریزد.
- برای سرو وافل می توانید از سس های میوه ای و یا سس شکلاتی نیز استفاده کنید.
- در طرز تهیه وافل می توانید از پودر کاکائو نیز استفاده کنید.