طرز تهیه نان سیر با نان تست در 30 دقیقه با فر یا در ماهیتابه | مجله کوروش

 

مواد لازم برای نان سیر خانگی

  • نان تست یا نان ساندویچی ۱ بسته
  • سیر تازه ۱ بوته
  • روغن زیتون ۱ فنجان
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پودر آویشن ۱ قاشق چایجوری
  • پنیر ورقه ای ۱ ورسته
  • کره ۵۰ گرم

 

طرز تهیه نان سیر با نان باگت یا تست در تابه


مرحله اول: آماده سازی نان
برای تهیه نان سیر ابتدا باید نان مورد نظر را برش دهید یا به صورت حلقه و یا با قالب نان را برش بزنید.

 

مرحله دوم: آماده سازی سیر
برای آماده سازی سیر، سیر را یا از پهلو برش بزنید و یا از با پشت کارد له کنید. سپس سیر ها را در یک ظرف و یا سینی فر قرار دهید و بر رویشان روغن زیتون و نمک بریزید و زمان دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط در فر برشته شود.

 

مرحله سوم: کره
بعد از اینکه سیر آماده شد، سیر را به همراه کره و نمک و فلفل و آویشن همه را باهم خوب مخلوط کنید.

 

مرحله چهارم: پایان کار
در این مرحله نانهای مورد نظر و برش خورده را بر روی سینی یا در تابه بچینید و از مایع سیر آماده شده بر روی نان ها بریزید و بر روی هر نان سیر پنیر بگذارید و درب تابه یا فر را ببندید و زمان دهید به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه نان سیر شما آماده شود و به همراه غذای مورد نظرتان نوش جان فرمائید.

 

نکات مهم در تهیه نان سیر خانگی

  1. در تهیه نان سیر می توانید از انواع سبزی خشکی که می پسندید می توانید استفاده کنید.
  2. همانطور که گفته شد تمامی مراحل آماده سازی نان سیر را می توانید در تابه بر روی گاز انجام دهید.
  3. برای تزئین نان سیر می توانید از قارچ و یا گوجه و همینطور سبزیجات دلخواه استفاده نمائید.
  4. نان سیر را می توانید مانند اسنک تهیه کنید.
  5. می توانید روغن زیتون را حذف کنید و فقط از کره نیز در تهیه نان سیر استفاده کنید.