طرز تهیه شربت سکنجبین سنتی خانگی و خوشمزه با شکر و عسل
 
مواد لازم برای شربت سکنجبین
  • نعنا: 1 کیلو
  • شکر: 3 کیلو
  • سرکه سفید: 1 پیمانه
  • آب : 12 لیوان
 
دستور پخت شربت سکنجبین خوشمزه خانگی
 
1. طرز تهیه شربت سکنجبین
ابتدا نعنا را شسته و زمان می دهیم تا کاملا خشک شود. سپس نعنا ها را به چهار قسمت تقسیم کرده با نخ استریل می بندیم و آماده می گذاریم.
 
2. مرحله دوم: جوشاندن شکر و آب
در این مرحله، شکر و آب را داخل قابلمه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم حالا نعنا های دسته شده را هم داخل آب و شکر می اندازیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.
 
3. مرحله سوم افزودن سرکه به شربت
حالا که شهد به قوام مناسب رسیده و عصاره نعنا هم به خوبی خارج شده است سرکه را هم به شربت می افزاییم و اجازه می دهیم با سرکه هم چند جوش کوچک بزند.
 
4. مرحله آخر تهیه شربت سکنجبین
حالا اجازه می دهیم تا شربت خنک شود و بعد از صافی عبور می دهیم. داخل شیشه خشک و تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شربت سکنجبین
  • توجه داشته باشید تا قوام شربت در حد تمام شربت هایی که در آب حل می شوند باشد.
  • در صورت تمایل از 1/3 پیمانه گلاب هم در این شربت می توانید استفاده کنید.
  • باید در شربت سکنجبین از سرکه سفید استفاده کنید.

منبع: آشپزی خانگی