آخرین خبر | رولت مرغ چرخ شده با طعمی درجه یک

 

مواد لازم برای رولت مرغ

  • سینه مرغ 1 عدد
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • قارچ 6 عدد
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • سیر 1 حبه
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

دستور پخت رولت مرغ

1.طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده
ابتدا مرغ ها را 2 بار چرخ کرده و یا داخل غذا ساز بریزید تا به شکل خمیری در بیاید.

 

مرحله دوم2
حالا پیاز آب گرفته را به همراه سیر رنده شده و ادویه به مرغ افزوده و کاملا ورز می دهیم تا یک خمیر چسبنده و سفت داشته باشیم.

 

3. مرحله سوم تهیه رولت مرغ
حالا قارچ ها را داخل تابه ای ریخته و بدون روغن تفت می دهیم تا سبک شده و آب آن تبخیر شود.

 

4. مرحله چهارم
یک پلاستیک فریزر روی میز کار پهن کرده کمی چرب می کنیم حالا مرغ را روی آن ریخته و به شکل مستطیل پهن می کنیم و از ترکیب قارچ و پنیر پیتزا روی مرغ ریخته و از یک سمت به کمک پلاستیک رول می کنیم سر و ته آن را بسته و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

 

5. مرحله پنجم
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و رولت را به کمک پلاستیک به داخل تابه انتقال داده و اجازه می دهیم تا دور تا دور رولت کاملا پخته شود. حالا داخل تابه کوچکی روغن ریخته روی حرارت می گذاریم گرم که شد رب را داخل روغن تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود سپس ادویه زده و بعد این سس را روی رولت ریخته درب ظرف را می گذاریم تا کاملا پخته شود.

 

6. مرحله آخر پخت رولت مرغ
حالا رولت آماده شده را برش داده و به صورت مورب داخل ظرف سرو گذاشته و نوش جان کنی