مواد لازم برای تهیه کیک یک تخم مرغی
تخم مرغ 1 عدد
- شکر 3/4 پیمانه
- شیر 1 پیمانه
- روغن مایع 1/4 پیمانه
- آرد 1 پیمانه + 1/2 پیمانه
- وانیل 1/4 ق چای خوری
- بیکینگ پودر 1 ق چای خوری
طرز تهیه کیک تخم مرغی پف دار با فر
مرحله اول ( آماده سازی )
فر را به دمای 180 درجه گرم کنید.
همه مواد را از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید.
مرحله دوم ( هم زدن تخم مرغ )
تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن بزنید تا کشدار و رنگش کرم شود.
مرحله سوم ( اضافه کردن شیر و روغن )
سپس شیر و روغن را اضافه کنید و با افزودن هر کدام 1 دقیقه هم بزنید.
مرحله چهارم ( فولد کردن مواد )
آرد طی سه مرحله روی مواد کیک الک کنید و با لیسک خوب فولد کنید. این مرحله را به آرامی انجام داده وگرنه کیفیت نهایی کیک کم شده و کیک خوب پف نمی کند.
مرحله پنجم ( پخت کیک )
در این مرحله با توجه به اینکه اگر برای دسر و یا چیز کیک می خواهید قالبی به قطر 18 یا 20 سانتی انتخاب کنید و اگر تنها می خواهید سرو کنید از قالب کوچک تر استفاده کنید. کف قالب را کاغذ روغنی انداخته مایع کیک را روی آن می ریزیم و سه بار به سطح می کوبیم تا هوای اضافی آن گرفته شود. سپس داخل فر بمدت 40 دقیقه قرار داده ( میزان زمان پخت به قالب بستگی دارد 30 دقیقه از زمان پخت گذشت کیک را با خلال دندان چک کنید ) و در آخر 1 دقیقه گریل را روشن کرده تا سطح کیک طلایی شود.
نکات و فوت و فن های کیک یک تخم مرغی
- اگر می خواهید کیک شکلاتی یک تخم مرغی داشته باشید 2 ق غذا خوری از آرد کم کرده و 2 ق غذا خوری پودر کاکائو اضافه کنید.
- مایه این کیک تقریبا شل است برای جلوگیری از گلوله شدن آرد حتما آرد را با الک کردن اضافه کنید.
- می توان در انتها که آرد را اضافه کردید 20 ثانیه با دور کند همزن بزنید.
- این کیک مناسب چیز کیک و دسر می باشد.