مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ
- سینه مرغ ۲۵۰ گرم
- سیب زمینی ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد ۱ ق غذا خوری
- پودر سوخاری و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم گشنیز به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت مرغ چرخ کرده با سیب زمینی
مرحله اول ( آماده سازی مواد کتلت مرغ )
سیب زمینی را آبپز می کنیم نکته خیلی مهم این که نباید سیب زمینی ها خیلی له یا زیاد نرم شود. سپس پوست سیب زمینی را گرفته و رنده درشت زده و کنار بگذارید تا خنک شود. سینه مرغ را چرخ کنید و یا به وسیله غذا ساز میکس کنید. پیاز را رنده درشت زده و آبش را گرفته.
مرحله دوم ( مخلوط کردن مواد کتلت مرغ )
داخل کاسه پیاز با مرغ مخلوط کنید تا بوی زهم مرغ گرفته شود. سپس سیب زمینی خنک را به موادمون اضافه می کنیم و تخم مرغ ها را داخل کتلت می شکنیم ( ابتدا ۱ تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید اگر انسجام کافی نداشت تخم مرغ دوم را اضافه کنید ) سپس ادویه ها را به همراه آرد اضافه و شروع کنید به ورز دادن تا مواد کتلت مرغ خوب انسجام پیدا کند و چسبنده شود. سپس از مواد برداشته و شکل دهید و در کاسه ای پودر سوخاری بریزید و کتلت ها را در پودر سوخاری بغلتانید سپس در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شود. این کتلت خوشمزه را کنار سس تاتار و با نون و یا برنج میل کنید. نوش جان
نکات و فوت و فن های کتلت مرغ خوشمزه
- خنک شدن سیب زمینی باعث می شود کتلت روغن کمتری جذب کند و احتمال از پاشیدنش کمتر شود.
- در کتلت مرغ می توان مقداری زعفران سائیده شده اضافه کرد.
- اگر زمانی کافی برای تهیه کتلت دارید آن را نیم ساعت در یخچال گذاشته تا استراحت کند.
- یک لایه نازک آرد سوخاری روی کتلت ها بزنید.
- کتلت ها را چندین بار زیر و رو کنید تا مغز پخت شوند.