طرز تهیه شامی رودباری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

 

مواد لازم برای شامی رودباری

  • گوشت چرخ شده 200 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
  • خالواش 2 قاشق غذا خوری
  • چوچاق 2 قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل به میزان لازم
  • آبغوره به میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم

 

دستور پخت شامی رودباری

 

1. طرز تهیه شامی رودباری اصل با روغن زیتون

ابتدا پیاز را پوست گرفته و رنده کنید و آب اضافی آن را جدا کنید و به همراه سبزی ها، نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ شده بیفزایید، مواد گوشتی را تا انسجام کافی ورز دهید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی مواد شامی رودباری
داخل تابه مناسبی روغن زیتون ریخته و از مواد آماده شده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته گرد می کنیم حفره ای میان آن ایجاد می کنیم و داخل تابه می چینیم.

 

3. مرحله سوم: سرخ کردن شامی ها

وقتی تمام شامی ها را داخل تابه چیدیم حالا تابه را روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا دو سمت شامی ها خوب پخته شوند.

 

4. مرحله چهارم: طرز تهیه سس شامی رودباری
داخل تابه ای که شامی ها را سرخ کردیم گوجه پوره شده، پیاز داغ و رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم و بعد 1 لیوان آب و آبغوره را افزوده و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید.

 

5.مرحله پنجم: افزودن شامی به سس
حالا که سس جوشید و کمی غلظت گرفت شامی ها را داخل سس چیده درب تابه را می گذاریم تا خوب سس به خورد شامی ها برود.

 

6. مرحله آخر: سرو شامی رودباری
شامی ها را داخل ظرف زیبایی ریخته و آن را با سیب زمینی سرخ شده تزئین و نوش جان کنید.

 

نکات و فوت و فن تهیه شامی رودباری اصل

  • اگر سبزی محلی در دسترس نداشتید نعنا، جعفری و کمی ریحان را جایگزین کنید.
  • حرارت پخت با روغن زیتون باید بسیار ملایم باشد.