مواد لازم برای حلوا زنجبیلی
- آرد گندم 1 پیمانه
- پودر قند 1/2 پیمانه
- پودر گردو 1/2 پیمانه
- روغن جامد 200 گرم
- پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل 1 قاشق غذا خوری
دستور پخت حلوا زنجبیلی
1. طرز تهیه حلوای زنجبیلی تبریزی
آرد گندم را 2 مرتبه الک کرده و داخل قابلمه مناسبی ریخته و با حرارت ملایم به قدری تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.
2. مرحله دوم: تفت دادن آرد و روغن
داخل تابه مناسبی روغن را ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا به حالت مایع تبدیل شود. حالا آرد تفت داده شده را به روغن می افزاییم و روی حرارت تفت می دهیم تا آرد و روغن کاملا به رنگ طلایی در آید.
3. مرحله سوم: افزودن پودر قند
حالا پودر قند، پودر هل و زنجبیل را روی آرد در حال تفت خوردن الک می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم.
4. مرحله چهارم: تزئین حلوا با گردو
داخل ظرف چهار گوشی کاغذ روغنی انداخته و مواد را به همان حالت گرم داخل ظرف ریخته و با یک قاشق مواد را کاملا فشرده و سطح مواد را صاف می کنیم و روی حلوا را با پودر گردو تزئین می کنیم.
5. مرحله آخر: سرو حلوا زنجبیلی
بعد از گذشت 30 دقیقه که حلوا کاملا سرد شد آن را با کاتر یا چاقو به شکل دلخواه برش داده و در سرو چیده و نوش جان کنید.