طرز تهیه فیش اند چیپس با سس تارتار - روغن بهار

 

مواد لازم برای تهیه فیش اند چیپس 

  • فیله ماهی ۵۰۰ گرم
  • سیب زمنی ۵۰۰ گرم
  • ماءالشعیر ۱ لیوان
  • نوشابه سون آپ ۱ ایوان
  • آرد سفید ۲ لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت ۱ لیوان
  • نمک و فلفل، پاپریکا و آویشن به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه فیش اند چیپس اصل انگلیسی  رستورانی

مرحله اول: آماده سازی مواد خشک

در یک کاسه گود آرد را به همراه نشاسته ذرت و همینطور بکینگ پودر و ادویه های لازم همه را با هم الک کرده و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم: ماءالشعیر و سون آپ

ماءالشعیر و سون آپ را کم کم به ترکیب آردی اضافه کرده و هم بزنید تا گلوله نشود. سپس مایع آماده شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال نگه داری کنید.

 

مرحله سوم: سیب زمینی

سیب زمینی ها شسته و پوست بگیرید و دوباره آبکشی نمائید. سپس به صورت ورقه های چیپس ورقه کنید و با به صورت خلالی خورد کنید. به روش معمول در روغن فراوان سرخ کرده و از روغن خارج کنید.

 

مرحله چهارم: ماهی

برای انتخاب فیله ماهی از هر نوع ماهی بدون تیغ که می پسندید می توانید استفاده بفرمائید. تکه های ماهی را در مایعی که آماده کرده اید و در یخچال گذاشته بودید قرار دهید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت زمان دهید تا کاملا مزه ها به خورد هم بروند. سپس بعد از گذشت این مدت ماهی های آماده شده را در همان روغنی که سیب زمینی ها را آماده کرده اید سرخ کنید و در آخر از روغن خارج کرده و زمان بدهید تا روغن اضافه اش گرفته شود.

 

مرحله پنجم: پایان کار

فیش اند چیپس شما به همین سادگی آماده شده است و شما می توانید به همراه سالاد سزار و یا هر نوع سالاد و چاشنی و همینطور نوشیدنی مورد نظر فیش اند چیپس رستورانی خود را نوش جان فرمائید.