آش دوغ ویژه فودی – فروشگاه اینترنتی فودی

 

مواد لازم برای آش دوغ

  • برنج 1 پیمانه
  • نخود 1/5 پیمانه
  • ماست ترش 2 کیلو
  • گوشت چرخ شده 200 گرم
  • سبزی آش 500 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 1 بوته
  • آب 2 لیتر
  • نمک به میزان لازم
  • نعنا داغ به میزان لازم
  • پیاز داغ به میزان لازم

 

دستور پخت آش دوغ

 

1. طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل

ابتدا برنج را شسته و داخل قابلمه ای بزرگ می ریزیم، تخم مرغ و ماست را به برنج افزوده و تا جایی که ماست و تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود آنها را مخلوط می کنیم.

 

2. مرحله دوم: افزودن نخود به آش

حالا آب و نخود خیس خورده را افزوده و روی حرارت ملایم می گذاریم و آنقدر مخلوط می کنیم تا دوغ به جوش بیاید و مواد یکدست شده باشند بعد از این نیازی به هم زدن نیست تا نخود کاملا پخته شود.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی گوشت قلقلی

حالا پیاز را داخل کاسه ای رنده کرده و به آن گوشت و نمک اضافه می کنیم و خیلی خوب ورز می دهیم و زمانی که بافت منسجمی پیدا کرد از گوشت به اندازه یک فندق برداشته و کوفته ریزه تهیه می کنیم و آماده می گذاریم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن گوشت قلقلی به آش دوغ

بعد از پخت کامل نخود و قوام آمدن آش کوفته ریزه ها را به آش افزوده و 5 دقیقه مخلوط نمی کنیم تا گوشت ها کاملا پخته و سفت شوند.

 

5. مرحله پنجم: افزودن سبزی آش

حالا ترکیب سیر درشت رنده شده و سبزی را به آش افزوده و اجازه می دهیم تا آش کاملا جا افتاده شود و قوام کافی را بدست آورد.

 

6. مرحله آخر: پخت آش دوغ

حالا نمک آش را اندازه کرده و با نعنا و پیاز داغ آش را تزئین و نوش جان کنید.

منبع: آشپزی خانگی