طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده به سبک رستورانی

 

مواد لازم برای عدس پلو با گوشت چرخ کرده و کشمش برای ۴ نفر

  • برنج    ۳ پیمانه
  • عدس    ۱٫۵ پیمانه
  • کشمش پلویی    ۱ پیمانه
  • پیاز    ۲ عدد متوسط
  • گوشت چرخ کرده    ۲۵۰ گرم
  • زعفران دم کرده    به مقدار لازم
  • ادویه دارچین ، فلفل سیاه ، زردچوبه، ادویه پلویی، نمک ، کره    به مقدار لازم

 

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده و کشمش


مرحله اول (آماده سازی)
ابتدا برنج را با مقداری نمک و آب خیس کرده و عدس را نیز در ظرفی برای ۱ ساعت خیس می کنیم و آبشو عوض میکنیم و در ظرفی جداگانه نیم پز میکنیم.

 

مرحله دوم (پخت برنج)
برنج را روی گاز می گذاریم و آبکش می کنیم و از ته دیگ نان یا سیب زمینی استفاده میکنیم. لای به لای برنج عدس هایی که نیم پز شده و آبکش کردیم را همراه با دارچین و ادویه پلویی می ریزیم.

 

مرحله سوم (آماده سازی مواد گوشتی)
در ماهیتابه مقداری روغن ریخته پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم و گوشت چرخ کرده را به همراه دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک و زعفران خوب تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد و کنار میگذاریم

 

مرحله چهارم (آماده سازی کشمش)
در ظرف دیگر کره را داخل تابه ریخته وقتی گرم شد کشمش و دارچین و رعفران را اضافه کرده و تفت می دهیم.

 

مرحله آخر
وقتی برنج دم کشید بهش روغن یا روغن کرمانشاهی اضافه کرده و در ظرف سرو بریزید و رویش را با مواد گوشتی و کشمش تزئین کنید.

 

منبع: ببین و بپز