مواد لازم برای تاس کباب
- گوشت گوسفندی 400 گرم
- بادمجان 4 عدد
- گوجه فرنگی 4 عدد
- به 1 عدد
- سیب زمینی 2 عدد
- رب گوجه 1 قاشق غذا خوری
- چوب دارچین 1 تکه بزرگ
- روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران به میزان لازم
دستور پخت تاس کباب
1.طرز تهیه تاس کباب
در این مرحله باید مواد اولیه تاس کباب را آماده کنیم. بنابراین ابتدا پیاز را پوست کنده و به شکل حلقه ای برش دهید. ادویه ها را بنا به سلیقه با هم مخلوط کرده. گوجه ها را پوست گرفته و حلقه می کنیم. بادمجان ها را پوست کنده حلقه ای برش داده و در آب نمک می گذاریم تا تلخی آنها گرفته شود. سیب زمینی ها را پوست کنده و به شکل حلقه ای برش می دهیم. و گوشت را به تکه های نازک برش می دهیم و آماده می گذاریم.
2.مرحله دوم تهیه تاس کباب به
ابتدا داخل قابلمه ای روغن ریخته و مواد را به این ترتیب داخل قابلمه می چینیم: سیب زمینی، پیاز، گوشت، بادمجان، گوجه و به، سپس مابین این طبقات از ادویه مخلوط شده و چوب دارچین می ریزیم. حالا رب را داخل 2 لیوان آب جوش حل کرده و روی مواد ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
3.مرحله سوم تاس کباب
بعد از حدود 2 تا 3 ساعت غذا کاملا پخته شده و آب خورشت را طبق ذائقه خود تنظیم کنید و تاس کباب را در ظرف زیبا ریخته و در کنار سبزی خوردن تازه میل کنید.