مواد لازم برای ماکارونی با سس بلونز
- ماکارونی 1 بسته
- گوشت چرخ شده 300 گرم
- پیاز خرد شده 1 عدد
- سوسیس ایتالیایی 2 عدد
- هویج نگینی ریز شده 1 عدد
- پوره گوجه فرنگی 1 پیمانه
- پنیر پارمزان 1 پیمانه
- ادویه ایتالیایی 1 قاشق غذا خوری
- رب گوجه 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
- حبه سیر به میزان لازم
دستور پخت ماکارونی با سس بلونز
1. طرز تهیه ماکارونی با سس مخصوص بلونز
ابتدا پیاز خرد شده را به همراه سیر و هویج نگینی داخل روغن زیتون تفت می دهیم. کمی که پیاز سبک شد گوشت چرخ شده و سوسیس نگینی شده را به آن افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
2. مرحله دوم
حالا در این مرحله رب و ادویه را سرخ کرده و به سس اضافه می کنیم و در نهایت گوجه پوره شده را افزوده و اجازه می دهیم تا سس جا افتاده و به غلظت برسد و نهایتا نمک، فلفل سس را اندازه می کنیم.
3. مرحله سوم
ماکارونی را داخل قابلمه بزرگی آب جوش به مدت 8 تا 10 دقیقه می پزیم. سپس آبکش کرده و به ظرف سس می افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
4. مرحله آخر ماکارونی با سس بلونز
در مرحله پایانی کار مواد آماده شده را داخل ظرف سرو مناسب ریخته و با پنیر پارمزان تزیین و نوش جان کنید.