پاستا ایتالیایی با سس بلونز + طرز تهیه

 

مواد لازم برای ماکارونی با سس بلونز

  • ماکارونی    1 بسته
  • گوشت چرخ شده    300 گرم
  • پیاز خرد شده    1 عدد
  • سوسیس ایتالیایی    2 عدد
  • هویج نگینی ریز شده    1 عدد
  • پوره گوجه فرنگی    1 پیمانه
  • پنیر پارمزان    1 پیمانه
  • ادویه ایتالیایی    1 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه    2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن    به میزان لازم
  • روغن زیتون    به میزان لازم
  • حبه سیر    به میزان لازم

 

دستور پخت ماکارونی با سس بلونز


1. طرز تهیه ماکارونی با سس مخصوص بلونز
ابتدا پیاز خرد شده را به همراه سیر و هویج نگینی داخل روغن زیتون تفت می دهیم. کمی که پیاز سبک شد گوشت چرخ شده و سوسیس نگینی شده را به آن افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

2. مرحله دوم
حالا در این مرحله رب و ادویه را سرخ کرده و به سس اضافه می کنیم و در نهایت گوجه پوره شده را افزوده و اجازه می دهیم تا سس جا افتاده و به غلظت برسد و نهایتا نمک، فلفل سس را اندازه می کنیم.

 

3. مرحله سوم
ماکارونی را داخل قابلمه بزرگی آب جوش به مدت 8 تا 10 دقیقه می پزیم. سپس آبکش کرده و به ظرف سس می افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله آخر ماکارونی با سس بلونز
در مرحله پایانی کار مواد آماده شده را داخل ظرف سرو مناسب ریخته و با پنیر پارمزان تزیین و نوش جان کنید.