طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مخصوص رستورانی غلیظ

 

مواد لازم برای خورش کرفس

 

  • گوشت یا مرغ    300 گرم
  • پیاز    1 عدد
  • سبزی    2 پیمانه
  • ساقه کرفس    2 پیمانه
  • آبغوره    1/2 استکان
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران    به میزان لازم

 

دستور پخت خورش کرفس

 

1.طرز تهیه خورشت کرفس لعاب دار مجلسی
ابتدا پیاز را پوست کنده و داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن کاملا تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا زردچوبه و فلفل را به همراه گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم تا تفت بخورند و رنگ گوشت تغییر کند.

 

2.مرحله دوم خورش کرفس

داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و سبزی های ساطوری شده را به آن افزوده و تا جایی که مطابق سلیقه غذایی مان است آنها را تفت می دهیم.

 

3.مرحله سوم خورشت کرفس

حالا سبزی سرخ شده و ساقه کرفس را به گوشت افزوده و آب جوشیده را هم اضافه می کنیم درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا بپزد.

 

4.مرحله چهارم طرز تهیه خورش کرفس

بعد از گذشت 2 ساعت گوشت را تست می کنیم اگر پخته بود نمک، آبغوره و زعفران غذا را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت جا افتاده و به روغن بیوفتد و لعاب دار شود. در نهایت با برنج ایرانی سرو کرده و نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی لذت بخش