خورشت بادمجان - طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی عالی | ایران کوک

 

مواد لازم برای خورشت بادمجان با گوشت گوساله

 

  • گوشت خورشتی     400 گرم
  • بادمجان    500 گرم
  • پیاز    1 عدد
  • گوجه گیلاسی    100 گرم
  • رب    2 قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین    1 تکه
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پودر لیمو عمانی، زعفران دم شده    به میزان لازم
  • آبغوره    به میزان لازم

 

دستور پخت خورشت بادمجان با گوشت و گوجه


1.طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت
ابتدا پیاز را شسته نگینی خرد می کنیم و در قابلمه مناسبی تفت می دهیم تا طلایی شود سپس زرد چوبه، فلفل و گوشت را به آن افزوده و تا جایی که رنگ گوشت تغییر کند آنها را تفت می دهیم سپس رب را داخل روغن تفت داده و به همراه چوب دارچین به گوشت می افزاییم حالا آب جوش روی مواد ریخته اجازه می دهیم تا کاملا گوشت بپزد.

 

2. مرحله دوم تهیه خورش بادمجان
در این مرحله بادمجان ها را پوست کنده و (به روش گفته شده در نکات تلخی بادمجان را می گیریم). حالا بادمجان ها را برش طولی می دهیم و در تابه مناسبی در داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا پخته و طلایی شود.

 

3. مرحله سوم تهیه خورشت بادمجان جا افتاده
گوشت را تست می کنیم اگر پخته بود بادمجان ها و گوجه را افزوده و 30 دقیقه اجازه می دهیم تا با شعله کم جا افتاده و به روغن بیفتد. سپس نمک و ترشی غذا را اندازه کرده و در کنار چلوی ایرانی سرو می کنیم و نوش جانتون.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت

  1. برای این خورشت از بادمجان های باریک و کم تخم استفاده کنید.
  2. تلخی بادمجان ها را به این شکل بگیرید: بعد از پوست گرفتن آنها را داخل ظرف آب و نمک بگذارید زمانی که آب رنگ تیر گرفت بادمجان ها را کمی فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود آبکشی کنید و بعد سرخ کنید.
  3. هنگام سرخ کردن بادمجان 2 حبه سیر در روغن بیندازید هم عطر خوبی می دهد و هم اینکه اجازه نمی دهد بادمجان روغن اضافی به خود جذب کند.