مواد لازم برای تهیه کیک خیس شکلاتی
- آرد سفید یک لیوان
- شکر یک لیوان
- روغن مایه نصف لیوان
- آب جوش یک لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- پودر کاکائو ۵ قاشق غذاخوری سر پر
- بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری سر پر
- وانیل نصف قاشق چای خوری سر صاف
- شکلات تخته ای نصف یک شمش
- شیر نصف لیوان
- خامه صبحانه نصف پاکت
دستور پخت کیک خیس شکلاتی
مرحله اول: روشن کردن فر
فر را روشن کرده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه تا فر کاملا گرم شود.
مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ ها را زرده و سفیده را از هم جدا کرده و هرکدام را درون ظرف جداگانه میریزیم، سفیده را با همزن برقی میزنیم تا از حالت لختگی درآید بعد نصف لیوان شکر و وانیل را به سفیده اضافه میکنیم تا کاملا سفت شود و دریخچال می گذایم و زرده ها را هم با همزن برقی میزنیم و نصف شکر باقی مانده و پودر کاکائو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل با هم مخلوط شود و آب جوش و روغن مایه را به زرده ها اضافه کرده و درون یخچال می گذاریم.
مرحله سوم: سس شکلات
شکلات، شیر و خامه را درون ظرفی ریخته و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) گذاشته تا شکلات آب شود و با هم مخلوط شود.
مرحله چهارم: آماده سازی آرد
آرد و بکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و به ترکیب زرده ها اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دوارانی مخلوط مکنیم وبعد ترکیب سفیده را به کل مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنم.
مرحله پنجم: پایان کار
ظرف مورد نظر را کمی با روغن چرب کرده، آرد پاشی کرده و نصف مواد کیک را در ظرف ریخته و سس شکلات را میریزم و در ادامه باقی مواد کیک را میریزیم. ظرف را داخل فر از قبل گرم شده می گذاریم تا با حرارت ۱۵۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد.
نکات مهم و فوت و فن های پخت کیک خیس شکلاتی
- فر حتما از قبل گرم شده باشد.
- قبل از ۱۵ دقیقه برای چک کردن کیک در فر را باز نکنید.
- بعد از ۳۰ دقیقه با یک خلال دندان پخته شدن را چک کنید.