Image result for عدس پلو

 

مواد لازم برای عدس پلو

  • عدس:    1 پیمانه
  • برنج:    3 پیمانه
  • سینه مرغ:    1 عدد
  • پیاز کوچک:    1 عدد
  • کشمش:    100 گرم
  • کره :   100 گرم
  • پیاز داغ:    3 قاشق غذاخوری
  • پودر هل و پودر دارچین:    1 قاشق چایخوری از هر کدام
  • نمک، فلفل، زعفران، روغن:    به میزان لازم


دستور پخت عدس پلو مجلسی رستورانی


1. طرز تهیه عدس پلو مجلسی با مرغ
ابتدا عدس را از 24 ساعت قبل از پخت داخل آب خیس می کنیم و آب عدس را 4 یا 5 بار در این زمان عوض می کنیم. سپس عدس را می پزیم طوری که آب آن بعد پخت کامل به خوردش برود.

 

2. آماده سازی مرغ عدس پلو
پیاز را پوست کنده و رنده می کنیم. آن را داخل تابه ای با روغن کاملا تفت می دهیم پیاز که طلایی شد مرغ های نگینی خرد شده را به آن اضافه کرده به همراه نمک، فلفل و زعفران کاملا تفت می دهیم و درب تابه راگذاشته اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود. و به روغن بیفتد.

 

3. طرز پخت عدس پلو مجلسی رستورانی
برنج را بعد از پیمانه کردن شسته و به همراه نمک 1 ساعت خیس می کنیم. قابلمه ای را با آب پر کرده روی حرارت می گذاریم اجازه می دهیم تا جوش بیاید سپس برنج را به آن اضافه می کنیم منتظر می مانیم تا زمانیکه برنج به قل قل بیوفتد و دانه های برنج روی آب بیایند حالا برنج را آبکش می کنیم روی آن آب ولرم می ریزیم و آماده می گذاریم.

 

4. آماده سازی کشمش
کشمش پاک شده و شسته را داخل یک قاشق کره تفت داده و به آن پودر هل و داچین را اضافه می کنیم.

 

5. طرز تهیه عدس پلو
داخل قابلمه بزرگی روغن ریخته و کمی زعفران دم شده به آن اضافه می کنیم. حالا ته دیگ مورد نظرمان را می چینیم، سپس ظرف را از لایه های عدس پخته شده و برنج پر می کنیم. در آخر کار کره آب شده و زعفران را روی برنج ریخته و به مدت 45 دقیقه دم میگذاریم. بعد از گذشت این زمان برنج را در ظرف مناسبی ریخته و با مرغ و پیاز داغ و کشمش تزیین می کنیم.