مواد لازم برای تهیه خوراک جگر
- جگر نیم کیلو
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۳ حبه
- رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
- آب جوش ۱ لیوان
- سیب زمینی ۲ عدد
- گوجه ۲ عدد
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک جگر
مرحله اول ( تفت پیاز و سیر )
ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و داخل ماهی تابه با مقداری روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود و سپس سیر رنده شده را به مخلوط مون اضافه می کنیم تا عطر و بوی سیر خارج شود. سپس گوجه فرنگی نگینی شده را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.
مرحله دوم ( اضافه کردن جگر )
جگر را خرد کرده به مخلوط مون اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس زردچوبه و فلفل سیاه و نمک را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود و خوش رنگ شود.
مرحله سوم ( پخت خوراک جگر )
یک لیوان آب جوش را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا خوب بپزد و آب خوراک تبخیر شود.
سیب زمینی را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم.
پس از اتمام پخت خوراک جگر، آن را در ظرف سرو ریخته و با سیب زمینی سرخ شده تزئین می کنیم.
نکات و فوت و فن های خوراک جگر
- می توان مقداری قارچ و یا فلفل دلمه به دلخواه به موادمون اضافه کنیم.
- دل و قلوه را به دلخواه می توان به جگر اضافه کرد.
- می توان هم از جگر سفید و هم از جگر سیاه استفاده کرد ولی رسپی اصلی با سیاه می باشد.
- می توان از چربی نیز استفاده کرد.
- رب انار را می توان جایگزین رب گوجه کرد.