مواد لازم برای ترشی بادمجان شکم پر
- بادمجان 10 عدد
- سرکه 1/5 لیتر
- نمک 2 قاشق چایخوری
- ادویه ترشی 2 قاشق مربا خوری
- سیر 1 بوته
- فلفل سبز (تند ترشی) 10 عدد
- سبزی ترشی شامل: خالواش، نعناع و چوچاق 500 گرم
دستور پخت ترشی بادمجان شکم پر
1. آماده سازی بادمجان ها
ابتدا بادمجان ها را با پوست می شوییم روی شکم بادمجان ها برش طولی می زنیم سپس داخل ظرفی از سرکه در حال جوش انداخته تا فقط کمی نرم شوند و سپس از روی حرارت برداشته بادمجان ها را از داخل سرکه درآورده و می گذاریم کمی خشک شوند.
2. آماده سازی مواد داخل شکم ترشی بادمجان
سبزی شسته و خشک شده را ساطوری و ریز می کنیم. (توجه داشته باشید سبزی کاملا خشک باشد) حالا سیر را حلقه حلقه کرده به همراه ادویه ها به سبزی اضافه می کنیم.
طرز تهیه بادمجان شکم پر
3. داخل هر یک از بادمجان ها مقداری از مخلوط سبزی ریخته کمی لبه های بادمجان را به هم نزدیک کرده و داخل شیشه می چینیم و لابه لای آن فلفل می گذاریم. زمانی که کل بادمجان ها آماده شدند شیشه را از سرکه پر می کنیم. درب شیشه را می گذاریم تا 30 روز بعد ترشی به عمل آید. بعد از گذشت این زمان ترشی خوش عطر و بوی ما آماده است.